![]() |
#1 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]() Ranczo przy Wodospadzie Sunset Valley, Wodospadowa 53 CLEAN Wymagania: dom był budowany z dodatkami do Luksusowego Wypoczynku włącznie - nie ze wszystkiego korzystałam. 36x47 221 096 § / 91 784 § Działka w tej dolince kusiła mnie od dawna. Myślałam o tym, żeby wybudować na niej coś nowoczesnego z wielkimi oknami na wodospad. Tymczasem powstało małe ranczo dla hodowców koni. Oprócz samego domostwa zmieściła się tu stajnia dla dwóch koni i garaż, w którym oprócz warsztatu jest również pralnia. Mamy tu również sporą zagrodę, która może służyć za wybieg dla koni oraz miejsce do ich trenowania. Jest też ogródek warzywno-owocowy. Otoczenie wokół domu starałam się zagospodarować tak, aby sprawiało wrażenie, że cała dolinka to jedno wielkie ranczo ![]() Dom jest przeznaczony dla rodziny z dzieckiem – nastolatkiem. Mamy tu dwie sypialnie, dwie łazienki, salon, kuchnię, jadalnię i gabinet-biuro. Zapraszam do oglądania i nie tylko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Garaż ![]() Taras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do środka ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() Jadalnia ![]() Salon ![]() ![]() Łazienka na dole ![]() Gabinet-biuro ![]() ![]() Piętro ![]() ![]() Sypialnia rodziców ![]() ![]() ![]() Pokój dla nastolatka ![]() ![]() ![]() Łazienka na piętrze ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() Budynek gospodarczy ![]() Usytuowanie działki ![]() Dodatki ze Store Free Store
Płatne store
Życzę miłej zabawy!
Ostatnio edytowane przez Honda : 03.05.2012 - 18:26 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ten domek jest piękny... Na telefonie nie znalazłem żadnych zastrzeżeń. No brak słów...
Na pewno pobiorę. ![]()
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Zacznę od jdnego zastrzeżenia, parcela nie dochodzi do drogi
![]() Można to minimalnie poprawić w trybie edycji świata, ale wiem, że jest ciężko. A teraz już bardzo poważnie jestem pełna podziwu dla Twojego stylu i pracowitości. Wystarczy wspomnieć tylko o tym wspaniałym suficie ![]() No po prostu świetna parcela ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Creator
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję bardzo i cieszę się, że Wam się spodobało.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie, no ja jeszcze muszę dodać, że pięknie rozplanowałaś przestrzeń.
Oczywiście dobór mebli, tekstur i kolorów - no nie mam się do czego przyczepić ![]() Cieszę się, że do nas trafiłaś ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|