![]() |
#1 |
Creator
Reputacja: 10
|
![]() El Sol 50x50 481 183 § / 259 495 § CLEAN Wymagania: Posiadam wszystkie dodatki i rozszerzenia gry (nie ze wszystkich korzystałam przy budowie) Ostatnio oglądałam jakieś meksykańskie telenowele i tak mnie naszła ochota na zbudowanie hacjendy. No to poszalałam z kolorami i z ogrodem. Mam nadzieję, że Wam się spodoba, a przynajmniej każdy znajdzie tu coś dla siebie. Dom przeznaczony dla rodziny z córką nastolatką. Są tu trzy sypialnie, dwie łazienki, gabinet-biblioteka na piętrze. Kuchnia, łazienka, salon, pokój muzyczny i reprezentacyjna jadalnia oraz patio otoczone kolumnadą na parterze. W piwnicy, oprócz piwniczki na wino znalazło się pomieszczenie typowo rozrywkowe ze stołem bilardowym i barem oraz siłownia. Jest też pralnia, łazienka i ubikacja. Wokół domu mamy bujny i kolorowy ogród, w którym wydzielono ogródek uprawny oraz miejsce do treningu konia. Zabudowania gospodarcze to: garaż na dwa samochody oraz stajnia, przy której urządzona została pracownia artystyczna. Zadbano również o ekologię i na dachu stajni oraz garażu umieszczono panele słoneczne. Są też kosze do sortowania śmieci. Zapraszam do oglądania i pobierania oraz życzę dobrej zabawy ![]() Dom i jego otoczenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pracownia artystyczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miejsce do treningu konia ![]() ![]() Ogrodu ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() Ogródek warzywny i owocowy ![]() ![]() ![]() Altana z grillem w ogrodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hol wejściowy ![]() ![]() ![]() ![]() Patio ![]() ![]() ![]() Reprezentacyjna jadalnia ![]() Kuchnia z kącikiem śniadaniowym ![]() ![]() ![]() ![]() Salon i pokój muzyczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka na parterze ![]() ![]() Piętro ![]() ![]() ![]() ![]() Gabinet ![]() ![]() ![]() Główna sypialnia ![]() ![]() ![]() Łazienka przy głównej sypialni ![]() ![]() Pokój nastolatki ![]() ![]() ![]() Pokój dla dziadków lub gości ![]() ![]() ![]() Druga łazienka na piętrze ![]() Piwnica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Store:
Free Store:
Cena domu bez samochodów i motocykla, które są widoczne na zdjęciach (nie zostały spakowane wraz z domem)
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No rzekłabym: fiu fiu
![]() Kobito - widać było po pierwszej pracy, że masz talent, a teraz to tylko potwierdziłaś. Zwrócę tym razem uwagę na przepiękne zdjęcia ogrodu - aż chce się w nim posiedzieć i poczytać książkę. A reszta - to samo, co poprzednio - dobrze dobrane meble, "korory" i "fogóle" ![]() Masz talent do tworzenia pięknych prezentacji. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|