![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Chciałem zaprezentować wam dziś mój nowy projekt pt "Anfiteatr w N.... S..." Jest to element całego projektu miasta które tworzę. Nie ujawniam na razie nazwy. W Anfiteatrze będą odbywały się występy. Znajduje się tu również bar/kawiarnia,parking i niewielki plac zabaw dla dzieci. Zaznaczam że taki Anfiteatr istnieje w rzeczywistości, może nie odwzorowałem go w 100% ale starałem się to zrobić rzetelnie. Dość gadania zobaczcie sami.
Więc idziemy... ![]() I na górę... ![]() Tu widzimy scenę i ławki dla widowni... ![]() ![]() Odwracamy się do tyłu i mamy piękny widok na Odrę z tarasu... ![]() Widok zza sceny... ![]() Z wysokości parkingu widok na schody prowadzące na koronę... ![]() Odwracamy głowę lekko w prawo i plac zabaw... ![]() Spojrzenie w lewo. Parking i kosz na śmieci... ![]() Przechodzimy na drugą stronę i widzimy dwie pary schodów na koronę... ![]() I wracamy do baru/kawiarni.... ![]() Wchodzimy do środka. Spore akwarium za barem... ![]() Spójrzmy zza baru... ![]() Z lotu ptaka. Całkiem blisko do Anfiteatru z osiedla. Widzicie te bloki w oddali? Może niedługo tam się wybierzemy. ![]() ![]() Rzut... ![]() Rzut bar/kawiarnia... ![]() Nawet lody przyjechały... ![]() Ostatnio edytowane przez Jarog02 : 05.05.2012 - 11:34 Powód: Na stronie miasta jest to ANFITEATR a nie AMFITEATR. Dlatego zachowuje tak jak oryginał. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|