|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ściągnęłam sobie patch usuwający cenzurę, sprawdziłam czy działa i owszem, działa, jednak podczas gdy mój sim był nagi nie pomyślałam zbytnio i edytowałam go w CASie, w celu zrobienia tatuażu. Co się stało? Gra dała mojemu simowi jakieś ubranie jako nagość i nie mogę się tego za nic pozbyć. W tym ubraniu sim się myje itp. Dodam, że to ubranie jest paskudne i nie mogę go nawet zmienić...
Proszę o pomoc, bo jest to irytujące :< |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może przeprowadzka pomoże? Wyprowadź sima i wprowadź ponownie do domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
A jaki masz ten patch? Ja mam mod z NRass i zmieniłam simowi fryzurę a pod prysznicem jest nadal w poprzedniej. BTW simka była w ciąży a pod prysznicem była płaska, bez brzucha. Może taka uroda tego moda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
To, że ciężarna nie ma brzucha pod prysznicem, jest normalne. Ja mam na to starego moda, więc u mnie Simki mają brzuszki pod prysznicem. Fryzurę można spokojnie zmienić gdy Sim jest nagi, edytując go w CAS, lub np. w modzie NRaas Master Controler, można załadować gabinet stylisty. Jednak w ubraniach nie radzę grzebać gdy Sim jest nagi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam taki sam problem - simka jak bierze prysznic lub się kąpie jest ubrana w jakiś strój tzn nie jest naga jak powinna być, czy da się coś z tym zrobić, żeby wróciła do "natury"? bo wygląda to fatalnie jak jest w jacuzzi w dżinsach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
@mile, a Twoja simka nie ma cechy Szalona?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie ma takiej cechy jest normalna hi hi hi.
Chcę powiedzieć, że już rozwiązałam ten problem w taki sposób, jak simka jest naga klikam na nią nraas master controler stylista i tam wchodzę we włosy jak chcę zmienić a potem w strój, pojawia się menu strojów na co dzień w tzw stroju pełnym wyświetlają się wszystkie stroje z gry czy to robocze z różnych karier, czy nawet strój kosmity dosłownie wszystkie ale nie ma tam nagości. Trzeba wejść do strojów górnych czyli koszulka i tam na samym dole jest naga góra sima i tak samo ze spodniami na samym dole jest goły dół sima, wszystko do siebie pasuje nie ma żadnej ryski na ciele. Dodatkowo można dodać dodatki np biżuterię świetnie to wygląda ![]() Zrobię zdjęcie i załączę edit: zdjęcia przed ![]() i po ![]() ![]() ładnie prawda? Ostatnio edytowane przez Mile : 16.11.2012 - 17:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|