![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam.
Pod wpływem weny i dzięki zdobyciu wielu ładnych obiektów z internetu ruszam z nowym projektem. Wcześniej pokazywałem Wam domy klasyczne, jednak to w czym czuję się mocniej to właśnie modernistyczny styl. Budynek zamieszkuje małżeństwo, bezrobotna pani domu i architekt który jednak nie posiada gabinetu w domu, gdyż raczej w nim nie przebywa i nie pracuje posiadając własną firmę. Dom utrzymany w ciemnej kolorystyce, z kontrastującą jasną sypialnią, posiada duży taras z kominkiem łączony z altaną będącą na wodnej wysepce po środku małego jeziorka. Oprócz tego można znaleźć jeszcze miejsce do grillowania i kącik dla psa przed domem włącznie z podjazdem. Jednolite panele na ścianach i podłodze w większości nie są błędem lub niedopatrzeniem, taki był mój zamiar. ![]() Zapraszam do oglądania. Na początek kilka zdjęć ogrodu i tarasu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj już wnętrza. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widok z sypialni. ![]() I jeszcze zrzuty. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oh, ah
![]() Bryła wydaje się pomysłowa, miejsce za domem jest świetne. Jedyne zastrzeżenie, to ta buda u frontu. O zgrozo! W ogrodzie za dużo rodzajów roślin. W przypadku nowoczesnych projektów, staraj się tworzyć ogrody minimalistyczne. Wnętrza całkiem fajne. Mimo, że to modern, są dość ciepłe. Nie mam nawet specjalnych zastrzeżeń. Sypialnia wyszła świetnie. Tak trzymać, projekt świetny. 8/10 |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No widzisz, ja pomieszam zawsze, lubię albo mało gatunków roślin, albo dużo, tu padło na drugie ![]() ![]() Dziękuję bardzo za komentarz i ocenę ![]() Pozdrawiam ![]()
@mod ponownie nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Juhas : 04.08.2012 - 20:34 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|