![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć wszystkim.
![]() ![]() Rodzina Force Odcinek 1 Przedstawiam Wam małżeństwo Force, Blake jest piłkarzem, a Larissa piosenkarką. Ślub. ![]() ![]() Oraz szczęśliwa Larissa. ![]() ![]() Noc poślubna. ![]() ![]() Po ślubie państwo młodzi mieli dużo wolnego czasu, więc korzystali z atrakcji, które proponowały miasto. ![]() ![]() Biedna, zmęczona Larissa... XD ![]() Niedługo okazało się, że Larissa spodziewa się dziecka. Oboje byli wniebowzięci. ![]() ![]() Urocze zdjęcie, które strasznie mi się podoba. ![]() ![]() Podczas, gdy Blake był w pracy, Larissa rozwijała swoje umiejętności. ![]() W końcu nadszedł długo wyczekiwany dzień porodu. ![]() Urodziła się Mary. Nie mam jej zdjęcia z okresu niemowlęctwa, bo od razu wywołuję zmianę wieku. ![]() ![]() ![]() ![]() Mała była odbiciem ojca, kolor włosów, oczu i skóry ma po nim. ![]() ![]() ![]() Mary z tatą. ![]() ![]() Niedługo okazało się, że Larissa znowu spodziewa się dziecka, nie mam niestety zdjęć z okresu jej drugiej ciąży. :/ Urodził się synek - Valentine. ![]() ![]() ![]() A tymczasem Mary stała się trochę większym dzieckiem. ![]() ![]() Hahaha, kocham to zdjęcie. ![]() ![]() Zapracowana mama z synkiem. Larissa wróciła wtedy do pracy i czas dzieliła pomiędzy dzieci a koncerty. ![]() ![]() Valentine. ![]() ![]() ![]() Podczas gdy mama z tatą pracowali... ![]() synkiem zajmował się kiepski lokaj. ![]() A rodzice wciąż zakochani. ![]() ![]() Wiem, że dużo zdjęć, ale tą rodzinką gram już bardzo długo, więc trochę się tego nazbierało. ![]()
Ostatnio edytowane przez Björk : 24.03.2013 - 11:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
masz zarąbistą grafike
![]() ![]() @MOD: Pytania o dodatki proszę umieszczać w odpowiednim dziale (Gdzie to mogę znaleźć...) lub bezpośrednio u autora zdjęć ![]() Ostatnio edytowane przez Vanitas : 23.06.2012 - 12:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Piosenkarka i piłkarz - tak od razu mi się skojarzyło z Shakirą i tym hiszpańskim piłkarzem.
![]() Simowie rzeczywiście bardzo ładni, a Mary jest śliczna. Szczególnie podobają mi się zdjęcia z okresu małego dziecka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bardzo sympatyczna familia. Fajnie urządzony domek (tapeta w pokoju Mary bardzo mi się podoba). A grafika.... ehh... zazdroszczę. No zobaczymy co będzie dalej
![]()
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() Masz bardzo ładnych simów i faktycznie- świetną grafikę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze i zapraszam do dalszego oglądania losów mojej rodzinki.
![]() Rodzina Force Odcinek 2 Cała rodzinka spędzała wolne dni na siłowni. ![]() ![]() ![]() ![]() Kolacja z tatą. ![]() ![]() Przerażona Mary. XD ![]() Podczas gdy dzieci śpią... ![]() Poranna toaleta Valentine'a. ![]() Mary poznała chłopaka, Quinna, oboje byli w sobie szaleńczo zakochani. ![]() ![]() Zapracowana mama odwozi dzieci do szkoły. ![]() Valentine większość dni po szkole spędzał samotnie w parku... ![]() Podczas gdy Valentine siedział w parku, Mary imprezowała ze swoim chłopakiem w klubie. ![]() Quinn często u niej nocował. ![]() ![]() Valentine po ojcu piłkarzu odziedziczył zamiłowanie do piłki nożnej. ![]() ![]() Nie ma to jak pożywne śniadanie. :/ ![]() Teraz trochę lepiej. ![]() ![]() Urocze zdjęcia. :3 ![]() Nauka prowadzenia. ![]() Zaloty rodziców. ![]() ![]() Rodzeństwo wbrew pozorom spędzało ze sobą bardzo dużo czasu. ![]() ![]() Dzień spędzony z mamą. ![]() ![]() Valentine stał się nastolatkiem, a Mary młodą dorosłą. ![]() ![]() ![]() CDN...
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 11.07.2012 - 19:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Pisałam ci, że uwielbiam twoich simów? Zarówno w temacie o simach i tu.
Piękna rodzinka, piękne zdjęcia i wgl. samo się czyta. Szczególnie urocza jest ta fryzura Mary z chustką z na głowie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jej, przecudne simy! Mały Valentine przechodzi wszelkie pojęcie słowa słodki. ^ ^
Swoją drogą cała rodzinka jest bardzo udana. Aż żal się odrywać od gry skoro takie cuda w simowym miasteczku chodzą. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Rodzina Force
Odcinek 3 Mary i Quinn wzięli cichy, szybki ślub i zamieszkali razem. Mary podjęła pracę jako stylistka, a Quinn jako przedsiębiorca. Para wyjechała w podróż poślubną do Francji. ![]() ![]() ![]() ![]() Nowe znajomości. ![]() ![]() Ech... ani chwili spokoju. ![]() Młodzi postanowili korzystać z dobrej pogody i tymczasowo zamieszkiwali w namiocie. XD ![]() ![]() Niestety, w końcu musieli wrócić do domu... Zwyczajny dzień w pracy stylistki. ![]() Tata odwiedził córkę w pracy. ![]() ![]() Mary zrobiła sobie 2 małe tatuaże. ![]() ![]() Quinn spotkał się ze swoją mamą i dał jej prezent z okazji urodzin. ![]() ![]() Pomimo tego, że Mary była zapracowana, zawsze robiła śniadanie dla męża. ![]() A później on jej się odwdzięczał... ![]() Niedługo później okazało się, że Mary jest w ciąży! ![]() ![]() Spokój zakochanych zakłócił włamywacz, na szczęście zajęła się nim policja. ![]() Osiągnięcia Mary i Quinna. ![]() Szczęśliwy tatuś. ![]() ![]() Urodziła się śliczna Seraphine - z karnacją i kolorem oczu po ojcu i z włosami po mamie. ![]() ![]() ![]() ![]() Mary w odwiedzinach u swojego brata. Dowiedziała się, że Valentine ma dziewczynę... wampirzycę! ![]() Komuś się przysnęło... ;D ![]() Szczęśliwi młodzi rodzice dowiedzieli się, że Mary znowu spodziewa się dziecka! ![]() CDN...
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 11.07.2012 - 19:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
grafa♥simowie♥ uwielbiam ich :-)
|
![]() |
![]() |