![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ostatnio mojej Basi wbiłam wszystkie gwiazdki w większości na tych obiektach muzycznych np. studiu nagrań.
Na wybiegu ma się tylko 2 szanse (przy wcześniejszych szczeblach były 3), a tutaj trzeba mieć po prostu szczęście. Jak nie pamiętasz, co dawałaś, zapisuj to sobie, a potem zaznaczaj, co się tej babce podobało a co nie. Masz większe szanse na "zaliczenie" wtedy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 18
|
![]()
Dzięki Liv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdarzyło mi się kiedyś, zanim komputer mi się zepsuł, że na wybieg ma się 3 szanse. Nie wiem jak to zrobiłem, bo po awarii musiałem zainstalować jeszcze raz. Jak to zrobić znowu?
EDIT: Nawiasem mówiąc, to udało mi się właśnie zrobić idealny pokaz mody za pierwszym razem, po czym dostałem nagrodę, za wybitne osiągnięcia w świecie mody, a jak wróciłem do domu, to dostałem Nagrodę Simmy, ale moja simka ma 5 gwiazdek ![]() Co z tego, że zrobione fioletowym lustrem?
indywidualnyobserwator.blogspot.com Ostatnio edytowane przez Brutus : 22.01.2011 - 17:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dzięki Liv.
Myślałem, że wszystko trzeba robić po kolei tak jak głosi poradnik na naszym forum. ![]() Denerwowało mnie to. Robię kilka razy sceny w tym szpitalu jakby i nie dostaję trzeciej gwiazdki. Grr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
a jak w końcu zdobyć tą pierwszą połowę gwiazdki? non toper pozować do zdjęć? ale już długo tak robie i nic :E
z 6-7 lat już nie grałem i nie pamiętam
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Oprócz pozowania do zdjęć musisz wyrobić sobie przynajmniej 5 poziom inwencji i 5 charyzmy. Ale bardziej skupiaj się na inwencji. Potem idź do do tej Wytwórni płytowej Midklock, czy jakoś tak. Tam będzie scena do karaoke, i tam zacznij śpiewać, najlepiej każdy utwór po kolei. W końcu przyjdzie publiczność, i na pewno będziesz miał tą połowę gwiazdki. Moja Ashley właśnie tak zdobyła pierwszą połowę gwiazdki, a całą pozując do reklamy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|