![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Z początku chciałem robić simy tylko z tych... rzeczy, ktore mamy na początku, neistety wpadlem w szał 'pakejdżów'(i teraz mam przeogromne lagi :<), ale chyba niedlugo z nich zrezygnuje ;-)
Dopiero zaczynam próbę z 'tworzeniem' simów (ogolnie sims 3 mam od 4,5 dni ![]() Olga: http://www.bankfotek.pl/image/1477837.jpeg http://www.bankfotek.pl/image/1477832.jpeg http://www.bankfotek.pl/image/1477834.jpeg nos zamierzony, jednak odnosze wrazenie, ze troche przesadzilem ![]() Ostatnio edytowane przez Love : 29.09.2013 - 09:38 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja drugi raz mam ten zaszczyt bycia pierwszą
![]() Olga - Tak, z nosem to przesadziłeś, ale nikt nie jest idealny. Nie lubię tego czegoś co ona ma na włosach, chociaż sama w takim czymś do szkoły szłam ![]() ![]() Lucy - Bardzo podoba mi się jej kolor oczu. Jednak twarz mi się nie podoba, ale jak już pisałam, nikt nie jest idealny. Tak, znowu dałeś fryzurę, która mi się podoba ![]() ![]() PS: Prosiłabym o zdjęcie stroju obu simek ![]() PS 2: Jeśli chcesz, żeby simowie robili pozy, musisz ściągnąć "Pose Player" tutaj (wersja gry: 1.26-1.48) i ściągać pozy, reszty już się musisz dowiedzieć od kogoś innego ![]()
#3 |
|
![]()
Witamy na forum!
![]() ![]() Simki obydwie niezbyt mi się podobają, oceny takie jak @up - 7/10, 5/10 Jesteś początkujący, a tak wykonane simki, na kogoś mało doświadczonego są bardzo dobre. ![]()
#4 |
|
![]()
Nie dziwię ci się! Ona jest słodka!
![]() ![]()
#5 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Przydałoby się zdjęcie z przodu ale mniejsza.. Jak dla mnie jest za różowa :/ Różowe, włosy, różowe usta, różowy cień do powiek, za dużo tego. Brwi również ma jakieś takie dziwne, nie podobają mi się. Za to usta świetne
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
No więc dziś przedstawiam kolejną osóbką. Kolejny raz 'babę'. Nie wiem czemu, ale o wiele łatwiej i przyjemniej bawię się przy 'projektowaniu' kobiet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam pytanie - co trzeba zrobic, aby zdjecia byly lepszej jakosci? ![]() Ostatnio edytowane przez Love : 28.04.2013 - 02:42 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Najnowsza simka mi się szczerze ani trochę nie podoba. Brwi trochę masakryczne, twarz jakaś taka zmęczona. Ale to tylko moje zdanie. Hmm... możesz korzystać z innej strony do hostingu zdjęć, to wtedy jakoś może się polepszyc.
#8 |
|
![]()
bezimienna - jakoś nie trafiła w mój gust. ;/ Wygląda na zmęczoną i ma brzydkie brwi. Nie podoba mi się też fryzura, jak dla mnie zbyt wyszukana i do tego ma brzydką teksturę. Jedynym + jest chyba stylizacja. Do tego wygląda bardzo eaxisowo, a ja wręcz nie cierpię simów z trójki, są sztuczni. Radziłbym zmienic skina, być może to rozwiąże problem.
A żeby nie było tak, że jestem cały czas na nie, to muszę Ci powiedzieć, że twoja pierwsza simka tj. Olga wyszła Ci naprawdę fajnie. ![]() No, ale jak na tak krótki staż, to myślę, że i tak jest bardzo dobrze. Rób więcej simów, a będzie tylko lepiej. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dziś zdążę wrzucić tylko jedno zdjęcie, może wieczorem walnę całą 'sesję'. Przedstawiam wam Maję - jedną z sióstr Brzydotek. Jest ruda, ma piegi, androgyniczną urodę.
![]() ![]() (zastanawiam się nad brwiami, które lepsze...) przepraszam za kratki przy włosach, tym razem to naprawdę nie moja wina... Ostatnio edytowane przez Love : 28.04.2013 - 18:08 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Niebieskowłosa i Maja bardzo mi się podobają. Bardzo. Wreszcie coś innego na tym forum.
Jednak myślę, że powinieneś postarać się o lepsze skiny (chodzi mi głównie o Niebieskowłosą, Maja ma lepszy). I nie bój się bawić suwakami. Wszystkimi. Podążasz w dobrym kierunku. ![]() PS. U Mai pierwsze brwi lepsze. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|