![]() |
#1 |
Reputacja: 25
|
![]() [IMG]http://oi61.************/98uet5.jpg[/IMG] Witam wszystkich uczestników konkursu ![]() Do znanej w całym Bridgeport projektantki wnętrz Alison Bright zgłosiła się pewna kobieta. W mailu napisała: „Dzień dobry. Nazywam się Jennifer i jestem nauczycielką chemii z wieloletnim stażem. Przedmioty ścisłe to moja miłość, ale chemię uwielbiam ponad wszystko inne. Niestety, obowiązki wicedyrektora szkoły, które przejęłam niedawno od koleżanki z pracy, kompletnie zmieniły moją codzienność. Naprawdę często robię kartkówki i zadaję prace domowe swoim pociechom. Chcę, żeby do końca życia zapamiętały, jak zachowuje się świeżo strącony nadmanganian(VII) potasu. No co jak co, ale takie rzeczy wiedzieć muszą. Zawsze sprawdzałam to wszystko w szkole, jednak teraz mam masę innych rzeczy do roboty i zabieram wszystko do domu. Tam niestety brakuje mi miejsca, gdzie mogłabym w ciszy sprawdzić wiedzę uczniów. Mimo że mieszkam całkiem sama przeszkadza mi hałas dobiegający z ruchliwej ulicy pod moim blokiem. Chciałabym Panią serdecznie poprosić o zaprojektowanie dla mnie zacisznego gabinetu pełnego kwiatów, w którym poza sprawdzaniem prac uczniów mogłabym też w spokoju poczytać interesującą książkę, o tematyce naukowej oczywiście.” Pani Jennifer załączyła do maila swoje zdjęcie: ![]() Niestety, projektantka ma w tym momencie masę innych projektów do wykonania i potrzebuje Twojej pomocy. Zaprojektuj gabinet na podstawie powyższego opisu oraz własnego pomysłu. Gotowa praca może zawierać maksymalnie 3 zdjęcia o rozmiarze maksymalnym 800x600 pikseli. Prace należy wysyłać poprzez prywatną wiadomość do organizatora konkursu (Pink Panther) do 8 lipca 2014 roku do godziny 23:59. Po tym czasie otwarta zostanie sonda, w której użytkownicy forum zagłosują na najlepszy ich zdaniem gabinet. Autorzy 10 prac z największą ilością głosów przejdą do kolejnego etapu konkursu. Pytania odnośnie tego etapu można zadawać w tym temacie. Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 05.07.2014 - 21:10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
czyli rozumiem to ma być tylko pokój i sami wyznaczamy dla niego rozmiary?
Ostatnio edytowane przez Królewicz Grudkowego Kosmosu : 30.06.2014 - 18:28 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 21
|
![]()
Czy można dodać krótki opis zdjęć/pomieszczenia? Żeby ewentualnie można było wytłumaczyć czemu jest tak, a nie inaczej? :3
I rozumiem, że mimo tego, że fotka jest z trójki to mogę zrobić mój projekt w dwójce? (Niby oczywiste, no ale...) |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Można dodać opis
![]() Prace mogą być i w TS2, i w TS3, to nie ma znaczenia. Wszystkie będą oceniane w jednej kategorii. Pisałem o tym w regulaminie ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 30.06.2014 - 18:35 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Można lekko obrobić zdjęcia w programie graficznym? (Jakieś filtry, podświetlenia etc.)
#7 |
|
![]()
Lekko można, ale bez przesady. No i zmiana kolorów itd. jest zabroniona
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
To mają być trzy zdjęcia pomieszczenia + zdjęcie z lotu ptaka, czy zdjęcie z lotu ptaka ma być w tych trzech?
![]() |
#9 |
|
![]()
Zdjęcie z lotu ptaka nie jest obowiązkowe, w końcu to tylko jedno pomieszczenie i teren obok jest nieważny, a może nawet zepsuć efekt. Od uczestników zależy sposób prezentacji, ale łącznie mogą być maksymalnie 3 zdjęcia.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Informacja!
Termin przesyłania prac do tego etapu przedłużam do wtorku (8 lipca) do godziny 23:59. Jeśli w związku ze zmianą terminu osoby, które zrezygnowały, będą chciały ponownie wziąć udział w konkursie - mogą to zrobić. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|