![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() To nie ja torturuję simów - to oni torturują mnie. Czysta rozgrywka. INDEX Wkrótce. Miasto: Miłowo Akademia Klasyczna Dom: Studenci I ![]() Daria Pakuła Rak 6/3/6/5/5 Pragnienie zdobywania wiedzy/- Osiągnąć pozycję: Projektantka Gier Fizyka/Gracz ![]() Janka Tor Skorpion 6/5/8/3/3 "Pogoń" za bogactwem/- Osiągnąć pozycję: Pirat kosmiczny Literatura/Poszukiwacz Przygód ![]() Marcelina Lotnik Panna 9/2/6/3/5 Pragnienie stworzenia rodziny/- 3 dzieci kończy studia na uczelni Fizyka/Nauka ![]() Aleksander Bliźniak młodszy o 2 minuty brat bliźniak Adriana Waga 4/8/1/7/5 Pragnienie popularności/- Generał to ja Historia/Armia ![]() Adrian Bliźniak starszy brat bliźniak Aleksandra Waga 4/8/1/7/5 Pragnienie popularności/- Słynny kucharz to ja Filozofia/Gastronomia ![]() Eryk Sernik (wyśmienite nazwisko) Wodnik 2/3/8/5/3 Pragnienie stworzenia rodziny/- Superbohater to ja Psychologia/Stróż Prawa Studenci wynajmują nieduży dom przy ulicy Elektrycznej 30. ![]() Czujesz ten bas, synu? ![]() Eryk od razu polubił gitarę. Grał na niej non stop przez 5 godzin. ![]() ![]() ![]() Dobry Boże, kto to zostawił? ![]() Eryk i jego maniery. Udawajmy, że nic się nie stało. ![]() Chyba trzeba będzie wynająć sprzątaczkę. ![]() Janka: LODY. Daria: FFS, NIE. ![]() Marcelina i Adrian nie marnują czasu. ![]() ![]() Błagam. ![]() Wszyscy oprócz Darii poszli na wykłady. A Daria zamiast korzystać z "wolnej chaty" postanowiła poćwiczyć. ![]() Wszyscy pilnie się uczą. No dobra, PRAWIE wszyscy, oprócz Marceliny i Adriana, którzy są zajęci TYLKO SOBĄ. ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
O, Index? Masz tak rozbudowane otoczenie? ![]() Opisy simów, jak widzę, typowo blogowe ![]() Cytat:
![]() Dziwny zbieg okoliczności? To zdjęcie vs. to xD Cytat:
![]() O, jednak wynajęli sprzątaczkę! Bogaci studenci ![]() Masz bardzo ładnych simów, którzy mają bardzo ciekawe perypetie ![]() Czekam na dalszy rozwój wydarzeń! Mam nadzieję, że będzie dłuższy ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 13.02.2014 - 19:49 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja chciałam tylko napisać, że masz po prostu cudowne simy. ONE.SĄ.PIĘKNE.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Masz baardzo ładnych simów, pięknie się prezentują
![]() W akademiku mają niezły syf, ale cóż.. Takie uroki bycia studentem ![]() No i widzę, że wszyscy są tam bardzo muzykalni. Może by tak zespół jakiś założyli? ![]() Czekam na następny odcinek, jestem ciekawa jak nimi pokierujesz w swojej historii ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Jej, są śliczni! *-* Uwielbiam simów w stylu maxis-match.
![]() Czekam na ciąg dalszy! ![]()
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
Simowie piękni i fogule, ale sposób w jaki opisujesz ich życie mnie denerwuje
![]() ![]() ![]() ale więcej fabuły proszę! ![]() [myśli wiśni]a może samemu by coś wstawić...[/myśli wiśni]
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odpowiedzi na komentarze:
Spoiler: pokaż Dom: Studenci I
![]() ![]() ![]() Spłoniesz. ![]() Janka, on jest zajęty... ![]() ![]() Janka pierwszy raz w życiu robiła spaghetti. ![]() Udało się! ![]() ![]() Ta twarz mówi wszystko. ![]() ![]() Rozumiem cię Eryk, rozumiem. ![]() ![]() ![]() O drugiej w nocy Janka postanowiła zabrać się za pisanie pracy semestralnej. ![]() Ledwo przytomna, ale skończyła. ![]() Dostajesz szlaban na spaghetti. ![]() Zostawisz ten bas w końcu czy nie? ![]() ![]() ![]() KTO. ZAPCHAŁ. KLOZET. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie przesadzaj... ![]() Aleksandrze, chyba zapomniałeś, że... ![]() ... JESTEŚ GRUBY. ![]() Zauważyłam, ze Janka i Aleksander mają ze sobą bardzo dobry kontakt. ![]() "It started out with a kiss" ![]() "How did it end up like this?" ![]() "IT WAS ONLY A KISS, IT WAS ONLY A KISS..." ![]() Przemilczę. ![]()
So don't give it to me Ostatnio edytowane przez Muse : 13.02.2014 - 20:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Co prawda brakuje mi tu trochę większej ilości tekstu, ale z drugiej strony to OJSG, więc nie powinniśmy tego wymagać
![]() Aleksander zawsze był taki utyty czy ostatnio się po prostu nażarł spaghetti? ![]() No i widzę, że ich wszystkich zaczynasz ze sobą parować. Jeszcze tylko Eryk i Daria się uchowali ![]() Czekam na następny odcinek ![]()
Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 14.02.2014 - 19:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Szybko dodałaś kolejną część.
![]() Zapomniałam wcześniej dodać, że ładne mają mieszkanie. Też uwielbiam cegłę. ![]() Twoje komentarze są genialne. XD
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Też lubię Twoje podpisy
![]() Miny simów patrzących na mnie też mnie rozbrajają xD Pisanie o 2 w nocy pracy semestralnej? Takie rzeczy tylko w simsach i u zdesperowanych do granic możliwości studentów xDDD Aleksander i Janka mają przynajmniej "właściwą" kolejność wspomnień ![]() ![]() Oczekuję ciągu dalszego! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|