Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 16.04.2015, 18:25   #1
Carole

Reputacja: 10
Domyślnie Niebieskie plusy

Nie spotkałam się jeszcze nigdzie z podobnym problemem, więc zakładam nowy temat. Otóż z niebieskimi plusami po raz pierwszy spotkałam się na Isla Paradiso, kiedy robiłam przemeblowanie w kurorcie. No i tak ich obecność była całkowicie zrozumiała, bo to ma podobno związek z wystrojem kurortu czy coś. Mniejsza o to. Tam było w porządku, bo ślicznie znikały i w ogóle mi nie zawadzały. Ale kiedy stwierdziłam, że Isla Paradiso nie jest dla mnie i przeniosłam się na stałe (z inną rodziną) do Twinbrook pojawił się problem - plusy zaczęły pojawiać się przy budowaniu czegokolwiek, błyski, które przy normalnie działającej grze, kiedy usuwa się jakiś przedmiot, nie chcą znikać, w ogóle nic nie znika, póki z powrotem nie przełączę na tryb życia. W trybie budowania natomiast w ogóle nie widzę żadnej miarki, kiedy buduję ściany lub ogrodzenia. Za to po wszystkim, nawet po głupim krzaku czy kamieniu, zostają te przeklęte plusy i błyski.
Przyznaję, że swego czasu trochę się rozkręciłam i zainstalowałam kilka modów (usuwanie cenzury, związane z edycją w CAS i dodatkowe interakcje), ale nie chcę ich wszystkich usuwać, tym bardziej że nie mam pojęcia, który jest odpowiedzialny za ten głupi błąd. A instalowałam je wszystkie za jednym zamachem, więc tym bardziej nie jestem w stanie do tego dojść.
Moje główne pytanie brzmi - czy ktoś kiedykolwiek, czy to na Isla Paradiso czy w innym świecie, spotkał się z podobnym problemem? W ostateczności usunę mody i zobaczę, co wtedy się stanie, ale bardzo bym chciała tego uniknąć.
Carole jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania