![]() |
#1 |
Reputacja: 22
|
![]()
Dziwię się, że nie ma tu takiego tematu.
Wg mnie temat bardzo przydatny.. Tutaj możemy pokazywać zdjęcia naszych wnętrz czy budynków z zewnątrz, aby inni mogli nam doradzić. Np. jeśli chcemy urządzić ładną kuchnię w domu swoich simów, tutaj wklejamy zdjęcie, co daje szanse użytkownikom na poradzenie nam co zmienić ![]() Bo nie widzę sensu zakładania tematu w dziale Domy jeśli uważamy, że dom jest nieskończony i chcieliśmy się poradzić albo jak wyżej wymieniłam, chcemy zmienić tylko jedno wnętrze ![]() ▬▬▬▬ Zacznę więc pierwszaWreszcie zaczęłam meblować mieszkanie moich simów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Totalnie nie mogłam się zdecydować na podłogę i ściany w salonie ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 07.08.2015 - 17:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 41
|
![]()
Shattered- szafki zielone na pierwszym miejscu gryzą się kolorystycznie :/
Reszta bez zastrzeżeń, no z wyjątkiem foteli i sof ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 39
|
![]()
Jestem w trakcie budowy startera (?). Tak wygląda z zewnątrz, wnętrza jeszcze nie umeblowałam i nie wiem czy to zrobię, bo dom kosztuje już prawie 16000$
![]() ![]() ![]() __________________ Shattered, to przejście między kamieniem na korytarzu a panelami wygląda dziwnie, na twoim miejscu przez całą ścianę pociągnęłabym panele, a na granicy kafelek i drewnianej podłogi zrobiłabym listwę.
![]() |
#4 |
Reputacja: 39
|
![]()
Zbudowałam mini blok z dwoma mieszkaniami (nie ukrywam, że inspirowałam się dziełami vimpse
![]() +Moja podopieczna w tle. ![]() ![]() ![]() (Piętro wygląda nimal identycznie, więc nie wstawiam drugiego rzutu.)
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Aww, jak cudownie
![]() Hebe - te roślinki są imo poustawiane zbyt chaotycznie. No i w końcu MM czy nie? ;] Rynna za zaworem na zewnątrz? Przyjdzie ktoś z ulicy i zakręci simom wodę ![]() Boisko do kosza - no, fajnie, ale ja bym postawiła na praktyczniejszy sprzęt do ćwiczeń, np. rowerek ![]() ![]() Szkoda, że nie wstawiłaś rzutu piętra - jestem ciekawa, jak wygląda pokój z teleskopem. Jeśli chodzi o rozkład pomieszczeń na parterze, to można było to lepiej rozegrać. Startery zaś to dla mnie czarna magia i nie wiem, jak ludzie potrafią je ładnie urządzić mieszcząc się w 20k i bez CC ![]() Wstawisz wersje umeblowane? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 21
|
![]()
Nic dziwnego, że taki drogi ten dom jak jest taki duży
![]() Blok z kolei jest malutki, niby tylko dwa mieszkania ale zawsze. Wygląda ładnie, plus za użycie tych okien, nigdy nie umiem ich sensownie wykorzystać. Mogłaś je jeszcze dodać na tych krótkich ściankach w tym wykuszu. Krata jako główne drzwi wejściowe? Nienajlepszy pomysł jeśli nie ma przedsionka. No i zmarnowałaś mnóstwo miejsca na korytarze ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 07.08.2015 - 17:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Mieszkanie - bardzo przytulne i swojskie. Mimo tego, że nie jest zbyt duże, to udało Ci się go nie zagracić. Tylko gdzie łazienka?
![]() ![]() Starter bryła bardzo mi się podoba pod każdym względem ![]() ![]() Blok również bardzo fajny, jest prosty, ale wcale nie nudny ![]() ![]() 10/10, pozdrawiam! ![]()
![]() |
#8 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
Siemanko ostatnio naoglądałam się tego jedynkowego serialu o sułtanach (czy jak to tam się ten serial zwie) i postanowiłam sobie zbudować harem (czy cuś takiego).Wszystko ładnie pięknie gdyby nie....okna.Żadne z gry mi kompletnie nie pasują,na TSR już rozglądałam się za pasującymi,nic takiego nie ma.Może ktoś doradzić jakie CC-owe okienka by pacnąć do tego pałacu?
To zdjęcia z oknami które by najlepiej pasowały z tych z gry: ![]() ![]() Zdjęcia pałacu bez okien: ![]() ![]() Wybaczcie za jakość ale niezabardzo wiem jak by ją poprawić ![]() Proszę ślicznie o poradę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ten serial to "Wspaniałe stulecie"
![]() Po co Ci harem w simsach? xD Do takich zdjęć używa się programu Fraps. Wygoogluj sobie ![]() EDIT: znalazłam poradnik - co prawda bez zdjęć, ale napisany prostym językiem ;] A budowla sama w sobie wydaje się być ładna. Tylko budowanie dla samego wyglądania tak trochę mija się z celem. Chyba że planujesz to zaadaptować na potrzeby XXI stulecia ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 30.08.2015 - 13:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
A po to żeby sobie tam simowie-sułtanowie mieszkali,bo miałam swoje miasto urozmajcić o właśnie ich,no i wypadało by aby mieli jakiś spoko pałacyk
![]() Ogólnie to ostatnio rozbija mnie moja pomysłowość.Miałam jeszcze zbudować wieżę dla czarodziejki,jakieś ogrody w styli Alicji z Krainy Czarów,nawet Hogwart (nie,na moje umiejętnośći budowania to robota nie dla mnie) i wieeele innych... Do rzeczy-widziałaś może jakieś pasujące okna? Ostatnio edytowane przez Nina14! : 30.08.2015 - 13:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|