Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.12.2004, 00:06   #1
kubasm
Guest

Domyślnie "My little eye"

Wprowadzenie
Zapraszamy serdecznie do obejrzenia Reality Show „My little eye”, nagrodą główną tego show jest 100 tysięcy dolarów. W programie zagości 6 pełnoletnich osób, wybranych spośród sześciuset tysięcy chętnych. Wygrany zostanie wybrany przez głosujących, którzy będą obserwowali ich w najbardziej zaskakujących sytuacjach. Oto oni:

John Eles – 21 lat. Urodzony w Miłowie. Został wyrzucony ze studiów ekonomicznych. Teraz zajmuje się testowaniem jedzenia.

Tina Seli – 21 lat. Urodzona w Karsi. Studiuje medycynę.

Harry Will – 22 lata. Urodzony w Morgenstein. Pracuje w barze.

Ann Teles – 19 lat. Urodzona w Weronie. Studiuje prawo arabskich krajów.

Jason Ley – 24 lata. Urodzony w L.A. Studiuje informatykę.

Morgan Tea – 22 lata. Urodzona w Dziwnowie. Studiuje historie i matematykę wyższą.

A oto dom, w którym dzieje się akcja fotostory:

Jeżeli zdjęcia się nie wyświetlają proszę napisać!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.12.2004, 12:33   #2
kubasm
Guest

Domyślnie

Adus - szesciu uczestnikow, poniewaz nie 8, zasad teleturnieju nie moge wytlumaczyć bo to pospuje fotostory (pozniej sie wszystko wyjaśnij) a imiona sa angielskie bo trzymają klimat i to raczej moj pomysl wiec raczej ja wymyslam imiona uczestnikow nie ty....

Primek 111 - spox

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Odcinek 1
Uczestnicy po obejrzeniu całego domu zasiedli do stołu i zaczęli rozmawiać a Tina w tym czasie przyrządzała posiłek.

- Tina pospiesz się z tym żarciem!!! Jestem głodny!!! – wykrzykiwał John
- Dobra, dobra już niosę – powiedziała wchodząc do pokoju.
- Dziwne jest to, że nie ma tu okien co? – powiedziała Morgan
- Może nie chcieli aby nas podglądano

Harry i Tina po obiedzie usiedli sobie na tapczanie i rozmawiali. W pewnym momencie Harry spróbował pocałować Tinę ale mu się nie udało, ponieważ ona odsunęła się i zaczęła na niego krzyczeć:

- Nie będę się z tobą całowała! Znam cię jeden dzień, a ty może myślisz, że ja całuje się z byle kim? Ooo nie! Nie jestem taka łatwa!!!

I odwróciła się od niego.

- Idę połazić po internecie może znajdę coś na temat tego Show – powiedział Jason i poszedł do pokoju z komputerem.

Jason długo szukał czegoś o tym teleturnieju jednak nic nie znalazł. Do oficjalnej strony trzeba było znać kod dostępu, a oni niestety go nie dostali. Jedyne czego dowiedział się o tym programie to, to że były tylko 2 edycje, a ta jest druga.

Jason poszedł zjeść zapiekankę i opowiedzieć grupie o tym, że storna oficjalna jest pod kodem dostępu:
- Nie mogłem się tam dostać. Musiałbym nad tym posiedzieć z kilka godzin to może bym coś wymyślił i włamał się.

- Może pobawisz się nad tym w nocy – powiedziała Tina nadal nie zwracająca uwagi na Harrego, który sprawiał wrażenie strasznie wkurzonego.
- Wiecie co mnie zastanawia w tym domu? – powiedziała po chwili Ann.
- Co? – zapytała z małym zainteresowaniem Morgan.
- Otóż kiedy byliśmy przed domem widziałam co najmniej jeszcze jedno piętro a tu nie ma żadnych schodów!!!
- Może do góry jest piękny apartament dla zwycięzcy – powiedział rozmarzony John – z niekończącymi się zapasami jedzenia.
- Hahhahahahahahahh – wszyscy wybuchli śmiechem a John się zmieszał i wyglądał teraz jak burak.
- Myślę, że to po prostu taki chwyt aby dom sprawiał wrażenie strasznego – powiedział Harry w najmniej oczekiwanej chwili.
- Dobra chodź my spać bo jutro musimy dać z siebie wszystko aby widownia nas polubiła.
- Ja muszę iść do toalety – powiedziała Ann i poszła. Reszta zaczęła kłaść się spać.

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................................

Było około 1:00 w nocy kiedy Ann wstała, umyła się, ubrała i chciała pójść zrobić sobie śniadnie, jednak wchodząc do przedpokoju zauważyła...

CDN.....

Jeżeli fotki się nie wyświetlają proszę pisać!

Ostatnio edytowane przez kubasm : 19.12.2004 - 12:40
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania