|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ni nie wiem czy to na pewno to, ale wydaje mi się, że jak się zdobywa duuuużo składników to wyrastają. Umnie się to sprawdziło.
Postawiłam ten stragan hokusów firmy MaGico, a przed nim sześć grzybowych krzesełek w dwóch rzędach. Życam czar "Róg Obfitości" i zapraszam na imprezę. Po imprezie życam "Czyste Talerze". I tak codziennie albo co dwa dni. Można zebrać około 20 muchomorów na jednej imprezce. Po kilku dniach wyrosły mi kryształy. Najpierw mi wogule nie chciały rosnąć, ale teraz rosną jak szalone. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
[/b][/quote]poszperaj w tym forum ktoś podawał stronę z której można ściągnąć wszystkie krysztaly ja je ściągnęłam ale sorry nie pamiętam z jakiej jeśli znajdę to Ci podam
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
strona z której ściągniesz wszystkie kryształy http://sims.kelsha.net/buyable1.html
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja wiem że można ściągnąć kryształy, ale ja chciałabym sama je zdobyć wszystkie , bo ściąganie człą zabawę niszczy, ale dzięki za odpowiedź
![]() Jakie macie sposoby na właśnie magiczne przedmioty (najbardziej mi zależy na pelargoni i oczywiście kryształach )?
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
W tym temacie, ze trzy posty wcześniej (na poprzedniej stronie) napisałam jaki mam sposób na kryształy.
P.S. U mnie to działa. Wyrosła mi razem 17 kryształów, a najwięcej mam czarnych(4), a niebieski tylko 1 |
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
DZIĘKI ALEKSANDRA!
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Łał! To ja tez musze sprobowac. Bo zciągnelam se te krysztalki ale mi nie chodzą
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
To ja życzę powodzenia
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dzięki przyda sie :lol:
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Świetny pomysł lecę wykorzystać! Teraz można zamknąć ten temat, chodz do czegos sie przydał, dzięki za to, ze ktos znów zaczął męczyc ans klejnym bez sensownym pytaniem! Przynajmniej coś wiem z tego temetu fajnego!
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|