|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
Mam gigant,max problem!instaluje Nocne życie a nie wiem gdzie!!!!Do którego folderu czy katalogu mam to zainstalować?!??!nie chce żeby mi sie gra zepsuła ;( ...POTRZEBUJE WAS!!!!
![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 21.09.2013 - 13:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wszystko masz napisane w książeczce dołączonej do pudełka w środku.Tam jest opisane jak zainstalować.Jeśli to pirat to dowidzenia.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
(to nie pirat,wszystkie moje gry są oryginały)w książeczce nic nie pisze gdzie to wgrać...pisze tylko to: NIE instaluj...coś tam bla bla bla z resztą chyba wiesz...ale nie pisze gdzie to mam instalować... :1smutny:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Instalator gry domyślnie instaluje to tam gdzie trzeba więc sie nie martw.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie masz sie co martwić,komputer sam znajdzie odpowiednią lokalizacje!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam ogromy problem po zainstalowaniu The Sims Double Deluxe i kliknięciu w ikonę gry wyświetla mi się taki oto komunikat http://imageshack.us/photo/my-images/69/dycc.png/ . Czy ktoś wie jak można temu zaradzić ? Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba wszyscy gracze mają teraz taki problem. ROZWIĄZANIE. Musisz usunąć plik startowy launchera i gra będzie ci się uruchamiać bezpośrednio ze skrótu na pulpicie.
@down - tak, bardzo by się pzrzydało. Ja też mam ten problem, ale komunikat mi wyskakuje dopiero po kilkunastu sekundach i zdążę kliknąć "GRAJ" zamnim się wyłączy. Ostatnio edytowane przez redmoon : 26.08.2013 - 12:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
Chyba jednak trzeba będzie napisać ten poradnik...
@up: poczekajmy na Liv. Jak by co, to ja mogę tylko przetłumaczyć z MTS, ale jak Liv sama wpadła na ten pomysł, to jej należy się zaszczyt napisane tego poradnika. Ostatnio edytowane przez revallsay : 26.08.2013 - 12:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|