|
|
#132 |
|
Reputacja: 10
|
Szczerze powiedziawszy nie myślałam, że spotkanie Lerii i Sirtoha skończy się wten sposób. Tzn awantura mnie nie dziwi, ale przejście do rękoczynów i ta dziwna brutalność Sirotha niemile mnie zaskoczyła. To tyle uwag, poza tym świetnie napisane, ja chcę lekcje magii, mam nadzieję, że bez przepychanek^^
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
|
Mikolea, powiem tak... to ma związek z wydarzeniami z przeszłości
![]() Invidia Semper, dziwi cie zachowanie Siroth'a? zupełnie niepotrzebnie on jest baaad!
|
|
|
#134 |
|
|
No ja wiem, ale w stosunku do kobiet też? To ja nie chcę takiego męża^^
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
|
Ale przecież on jej nic nie chciał zrobić. Chciał tylko zaprowadzić ją do miasta, gdzie będzie bezpieczna. Uniósł się trochę, ale to wszystko. Nic by jej nie zrobił
|
|
|
#136 |
|
|
wooooow robi się zabujczo ciekawie
normalnie zarąbista ta opowieśc Biedny Siroth oparzył sobie dłoń a Leria powinna uważac co robi mimo iż nie panuje nad mocą to chyba o tym wie więc powinna opanowywac swoją złośc by nie ranic innych.Bo jak tak dalej pujdzie to podpali ona całą wioskę:/
|
|
|
#137 |
|
Guest
|
Cudne!!! Nie można tego opisać słowami no dosłownie.=].Czyżby Leria miała Moc Ognia??Kaja ty się Leri nie czepiaj.Leria ma wybuchowy charakter, moc działa tak jakby wspólnie, im większa złość tym widoczne skutki jej mocy.Przekonał się o tym Sioth
![]() *(* To tylko moja teoria) |
|
|
|
#139 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Fajny odcinek. Leria musi zacząć panować nad sobą. Pewnie nawet nie wie, że poparzyła Sirotha...
Ciekawe, kogo już w ten sposób uśmierciła... Na pewno kogoś bliskiego Sirothowi. Może jego ojca, ewentualnie brata...? Siroth strasznie mi kogoś przypomina z charakteru. Taki słodki drań . Gentleman i patriota, choć często pozornie wydaje się być zupełnie inny. Dla kobiet bywa arogancki, choć wiadomo, że ma dobre serce. Jednym słowem typ idealny .Zdecydowanie moja ulubiona postać .Niecierpliwie czekam na kolejny odcinek. Muszę przeczytać o pierwszej lekcji . Niech tylko Leria spróbuje skrzywdzić mojego Sirotha a będzie miała ze mną do czynienia !
|
|
|
#140 |
|
|
Ah, gdyby się go tak dało wyciągnąć z wyobraźni... mmm
Dobra, a wracając do świata żywych to... ty mi się tu za dużo nie domyślaj! ![]() Czuje się za bardzo przewidywalna... chlip
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|