|
|
#222 |
|
Reputacja: 10
|
Invidia Semper, to w końcu demon... musi umieć walczyć i czarować
z resztą, ma też inne zdolności moje demony to coś w stylu ulepszonego wampira.
|
|
|
#223 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
![]() Jakoś więcej błędów, a tych typu 'brak spacji po myślniku' nie ma co wytykać, bo nie są zbyt istotne Szczerze mówiąc spodziewałam się, że Siroth będzie 'inny'. Ale nie sądziłam, że będzie demonem. Półdemonem, albo w ogóle jakąś inną... rasą, ale nie demonem. Moje jedyne zastrzeżenie to... Czy ty zawsze musisz przerywać w takim momencie?! Chcesz żeby połowa forumowiczów umarła na niecierpliwość z domieszką niewiedzy? Pisz szybko kolejny odcinek i wyjaśnij co Leria tam zobaczyła
|
|
|
|
|
#225 |
|
Reputacja: 12
|
No to trzeba go szybko rozwiązać
Zrób ankietę - wyślij do kilku osób co woleliby zobaczyć, a oni w odpowiedzi niech wyślą jedną z tych możliwości. Tyle że oni sami do ukazania się odcinka nie będą wiedzieli co 'wygrało'. Więc tak, czy tak będzie to swojego rodzaju niespodzianka
|
|
|
|
#226 |
|
Guest
|
Sandra 16 bardzo dobry pomysł!Jestem za każdy przynajmniej bedzie mieć własne zdanie w opowiadaniu...
![]()
|
|
|
|
#227 |
|
|
Tylko, że 'Leria' to opowiadanie Vipery, a nie praca zbiorowa.
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
|
Mogłoby i tak być, ale jednak wolę sama nad tym pomyśleć. Do każdej nowej postaci muszę mieć oddzielny scenariusz. Potrzebuję się zastanowić...
|
|
|
#229 |
|
Guest
|
A buu!
Ładnie to tak nic nie mówić?! ŁAAAŁ Po prostu... nie wiem co powiedzieć. Leria podpala lasy, a na nią ktoś poluje! Zatłukę! Czy chcesz mi oznajmić, że Siroth zostawił ją tam samą, wiedząc że oprócz ognia nie potrafi się bronić? Pff. Dobra, tyle ode mnie. CZEKAM NA NASTĘPNY
|
|
|
|
#230 |
|
Guest
|
Cudowny, boski i zaskakujący odcinek, zresztą jak wszystkie. Zgadzam się co do książki, zresztą już o tym wspominałam ale może warto się zastanowić, szkoda by było zmarnować taki talent i wyobraźnie
Cóż czekam z niecierpliwością na next i życzę weny w pisaniu
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|