|
|
#253 |
|
Guest
|
Oby przyszło
![]() Cóż, ja jestem co prawda fanką Lerii, jednak cóż ona by zrobiła bez swojego zauroczenia?
|
|
|
|
#254 |
|
Guest
|
Smiem powiedzieć○, iż gdyż przeczytałam zaległe bardzo zaległe dwa odcinki, które bardzo mi się podobały. Dużo emocji i wogóle bosko
Jestem absolutnie przeciwko zabiciu Siroth'a (wiadomo ) bo Leria ma przez uratowanie mu życia czegoś się nauczyć i wogóle według mnie od samego początku to miało być tak, że oni będą razem. Ciekawie by było gdyby tylko zdążyli się raz pocłować i on by umał Hmm... chyba, że zrobisz z tego dramat ![]() Ale to są moje przypuszczenia, oczywiście uśmiercając go nie stracisz mnie jako czytelniczki, ale będiesz musiała jej kogoś znaleźć, bo ona musi mieć kogoś blisko, żeby miała wsparcie psychiczne xD!! Pozdrawiam ;* |
|
|
|
#255 |
|
Reputacja: 10
|
To było niesprawiedliwe, Siroth kilkakrotnie uratował Lerii życie, a ona nie może odpłacić mu się tym samym, opowiadania powinny być zharmonizowane, tzn, Siroth w takiej sytuacji mógłby umrzeć, ale nie na rękach Lerii, chociaż w sumie uśmiercenie jednego z głównych bohaterów i tak nie miałoby sensu
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
|
Dziewczyny, ależ spokojnie... ja nie powiedziałam, że go uśmiercę na pewno, tylko, że rozważam taką ewentualność. W każdym razie miło mi przeczytać, że ktoś interesuje się moimi wypocinami, nie tylko ze względu na Siroth'a.
Akcji już mam tyle wymyślonej, że można by z tego dwie części zrobić! więc szykujcie się na dłuuugie FS
|
|
|
#257 |
|
|
Wow
![]() Jestem pod wieelkim wrażeniem ![]() Oby tak dallej;
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Reputacja: 12
|
Oczywiście, że wszyscy interesujemy się twoim FS nie tylko ze względu na Sirotha. Ale to jest tak jakby Joan Rowling uśmierciła Rona/Hermionę. Coś takiego na pewno spotkałoby się z protestem. A my po prostu wykorzystujemy wszystkie możliwości, aby odwieść cię od tego straszliwego morderstwa
|
|
|
|
#259 |
|
Guest
|
Ja! Ja się nie interesuję tylko ze względu na niego
![]() W sumie i tak tego nie zrobisz. Hermiona dożyła
|
|
|
|
#260 | |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Cytat:
! Om dłuższe, tym lepiej .Wiadomo, że nie interesujemy się FS tylko i wyłącznie ze względu na Sirotha . Z drugiej strony to Ty go stworzyłaś, więc nawet gdyby tak było, nie byłoby tak tragicznie .
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|