Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.01.2006, 08:34   #1
JuStA<YO>
Guest

Domyślnie pROBLEM :(((((((((((((((((((((((((((((

Po dłuższych zmaganiach zainstalowałam The Sims 2 ale gdy grę chciałam włączyć pojawiło mi się tylko to okienko co zawsze jest na początku z napisem the sims 2 a potem zgasło i wyskoczył mi tami problem:

Wystąpił problem z aplikacją The Sims 2 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłpopoty.

to ja kliknęłam ca to żeby dowiedzieć się wiecej o tym błędzie to mi się pojawiło to:

AppName: sims2.exe AppVer: 1.0.0.932 ModName: ~df394b.tmp

jest tak za karzdym razem kiedy włanczam tą grę!!!!!!
PROSZE POMUSZCIE MI BO JA JUZ NIE MAM SIŁ DO TEJ GRY!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.01.2006, 08:53   #2
lulka
Guest

Domyślnie Argh!

Cytat:
Napisał JuStA<YO>
Po dłuższych zmaganiach zainstalowałam The Sims 2 ale gdy grę chciałam włączyć pojawiło mi się tylko to okienko co zawsze jest na początku z napisem the sims 2 a potem zgasło i wyskoczył mi tami problem:

Wystąpił problem z aplikacją The Sims 2 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłpopoty.

to ja kliknęłam ca to żeby dowiedzieć się wiecej o tym błędzie to mi się pojawiło to:

AppName: sims2.exe AppVer: 1.0.0.932 ModName: ~df394b.tmp

jest tak za karzdym razem kiedy włanczam tą grę!!!!!!
PROSZE POMUSZCIE MI BO JA JUZ NIE MAM SIŁ DO TEJ GRY!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Takich tematów było pełno na forum kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy gra jest oryginalna??!! A może wadliwa płyta, lub za mało miejsca na dysku? Może masz jakieś dodatki z neta?

EDIT: Sorry że mnie poniosło, ale denerwuje mnie to, że nikt ne korzysta z wyszkiwarki i tych samych tematów jest milion@!

Ostatnio edytowane przez lulka : 15.01.2006 - 08:55 Powód: Poniosło

stare 15.01.2006, 09:05   #3
JuStA<YO>
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lulka
Takich tematów było pełno na forum kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy gra jest oryginalna??!! A może wadliwa płyta, lub za mało miejsca na dysku? Może masz jakieś dodatki z neta?

EDIT: Sorry że mnie poniosło, ale denerwuje mnie to, że nikt ne korzysta z wyszkiwarki i tych samych tematów jest milion@!
No super ale o to chodzi że wyszukiwarka mi nie działa!!!!!!
ale dobra na dysku na którym jest gra zostało mi 747MB
płyta o to chodzi że była wadliwa bo strasznie porysowana podobnie reszta i nie dało się z nich zainstalować więc ściągnęłam z e-mula (wiem że nielegalnie i w ogóle ale nie miałam co robić!!! nie mam nikogo kto mógłby pożyczyć gry! a nie będe drugiej kupywać) dodatki z neta też mam ale jeszcze nie wgrywałam ich w grę więc to chyba nie nich wina. Poza tym jeśli chodzi o tą ściągnietom gre w komentarzach ludzie pisali że im działa i ocana była doskonały a było ich dużo ja chyba jestem jedyna ((((( PoMoCy bo ku**a już nie mogę chyba się powieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z tego powody że wyszukiwarka mi nie działa może ktoś mi pomoże i poda mi link z takim tematem

Ostatnio edytowane przez JuStA<YO> : 15.01.2006 - 09:09

stare 15.01.2006, 11:42   #4
gruszka.
Guest

Domyślnie

Powiedz mi czy już kiedyś grałas w tą swoją grę?
Podaj parametry komputera, to może ci pomogę.

Gruszka

stare 15.01.2006, 11:51   #5
Dorcia13
Guest

Domyślnie ;/

ej to zadzwon do ea i powiedz ze masz porysowana i mzo eci wymienia mojej kumpeli wymienili
we jak masz porysowaną to se kup gre P

stare 15.01.2006, 12:33   #6
JuStA<YO>
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Gruszka
Powiedz mi czy już kiedyś grałas w tą swoją grę?
Podaj parametry komputera, to może ci pomogę.

Gruszka
Do ea pisałam e-maila i nie odpisali

W moją grę grałam wieleeee razy i dużo razy ją instalowałam. A to parametry mojego komputera:
System:
Microsoft Windowns XP Professional
Wersja 2002
Dodatek Service Pack 2
Komputer:
AMD Duron(tm) processor
1.20GHz, 256 MB RAM

na dysku c pozostało mi 223MB z 12,2 GB
na dysku d 747 MB z 12,4 GB
na dysku e 12,4GB z 12,4GB
simy zainstalowałam na dysku d

HELP!!!!!

stare 15.01.2006, 13:33   #7
Dorcia13
Guest

Domyślnie to dzwon

To zadzwon do nich na telefon kosztu poniesiesz ale jak ci na simsach zalezy to ...
twój wybór

stare 15.01.2006, 16:20   #8
x_tina
Guest

Domyślnie

Justa, mam dokladnie te samo. Tylko, ze wszystko na moim kompie jest tak legalne, ze szkoda gadac ;] Uslyszalam, ze system mi sie sypie. Cholera, moze to jakis wirus wycelowany wprost w simsomaniakow ?

stare 15.01.2006, 16:50   #9
Cocaine
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał JuStA<YO>
No super ale o to chodzi że wyszukiwarka mi nie działa!!!!!!
ale dobra na dysku na którym jest gra zostało mi 747MB
płyta o to chodzi że była wadliwa bo strasznie porysowana podobnie reszta i nie dało się z nich zainstalować więc ściągnęłam z e-mula (wiem że nielegalnie i w ogóle ale nie miałam co robić!!! nie mam nikogo kto mógłby pożyczyć gry! a nie będe drugiej kupywać) dodatki z neta też mam ale jeszcze nie wgrywałam ich w grę więc to chyba nie nich wina. Poza tym jeśli chodzi o tą ściągnietom gre w komentarzach ludzie pisali że im działa i ocana była doskonały a było ich dużo ja chyba jestem jedyna ((((( PoMoCy bo ku**a już nie mogę chyba się powieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z tego powody że wyszukiwarka mi nie działa może ktoś mi pomoże i poda mi link z takim tematem

http://www.forum.thesims.pl/showthre...B3%B1czy%E6%21

Alez proszę..

stare 15.01.2006, 17:19   #10
JuStA<YO>
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cocaine
Tak... temat jest ale w niczym mi nie pomógł nadal proszę o pomoc

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania