Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.12.2005, 19:49   #11
Róża
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Nindë
Nic nie ściągałam..

Oszukałam instalację, bo już się porządnie wkurzyłam..bo ileż może się ta gra psuć ? Na akutalizajcach zrobiłam rsetart kompa i o dziwo pokazauje się, że chce zainstalować grę ale grać idzie..bo ja to wyłączyłam na tych aktualizacjach..Ale jak wygrywam TS2 NŻ to się znowu pokazauje błąd z nośnikiem..zgłupieje.. płytka TS2 NŻ nie jest porysowana (używałam jej tylko około 5 razy..) i jest oryginalna..Czy ktoś wie co się zepsuło w moim kompie ? Jak wgrywam inne gry to też się pokazuje błąd z nośnikiem..
Musisz wyłączyć programy działające w tle. Łącznie z pandą (jeśli masz) bo mi przynajmniej się dopiero po wyłączeniu pandy zaktualizowało.

Ostatnio edytowane przez Róża : 06.12.2005 - 19:57
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.12.2005, 00:08   #12
paulasim
Guest

Domyślnie

Jestes kochana cale zamieszanie to panda czemu na to nie wpadlam wczesniej bo na lattope mi dziala... Dzieki wielkie :ty:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2005, 16:13   #13
ludzio
Guest

Cool odpowiedz jest prosta

Cytat:
Napisał Nindë
Nic nie ściągałam..

Oszukałam instalację, bo już się porządnie wkurzyłam..bo ileż może się ta gra psuć ? Na akutalizajcach zrobiłam rsetart kompa i o dziwo pokazauje się, że chce zainstalować grę ale grać idzie..bo ja to wyłączyłam na tych aktualizacjach..Ale jak wygrywam TS2 NŻ to się znowu pokazauje błąd z nośnikiem..zgłupieje.. płytka TS2 NŻ nie jest porysowana (używałam jej tylko około 5 razy..) i jest oryginalna..Czy ktoś wie co się zepsuło w moim kompie ? Jak wgrywam inne gry to też się pokazuje błąd z nośnikiem..
Ja tez niedawno mialem taki problem, ale kumpel mi powiedzial.Wiec tak: 1.musiszusunuc the sims 2, usun caly folder w ktorym byla ainstalowana gra
2.zainstaluj gre ponownie.
3 raz i tylko jedyny raz uruchom ją.
4 zainstalu the sims 2 :na studiach w calkiem innym folderze(na tym samym dysku).
5 aktualizacja powinna przejsc bezproblemowo. (nie ma innego sposobu)
:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 12:02   #14
martencja
Guest

Domyślnie

hmmm.. nawet nie wiedziałam, że wypowiadałam się w tym temacie ^^'...
ale teraz mam to samo... kiedy prubuję zainstalować TS, 1,2,3 płtyka, spoko, jakoś idzie (nawet szybko, co mnie bardzo zdziwiło ) a 4 zaczynają się jaja - nie kopiuje się plik bodajże - NeighborhoodsN001... w apelu pisze chyba: Podczas kopiowania pliku NeighborhoodsN001 z nośnika wystąpił problem, i mogę albo zakończyć instalację, albo sprubować ponownie ... ale wiecie co jest najgorsze? Że to jest gdzieś tak w 94% ;( :nugged:

PS. Przepraszam, że odświerzam temat sprzed 2 mies., ale chyba lepiej tak, niz zakładać nowy... a i tak konkretnej wskazówki tutaj chyba nie było...

:kissing:
Martencja
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 18:17   #15
Nindë
Guest

Domyślnie

Och tak to jest najczęstszy bład u mnie, który wyskakuje podczas instalacji simsów, ale na razie działają uff..

Ale przejdźmy do konkretów. U mnie to ten błąd się pokazywał różnie raz na 9% raz na 50%, koszmar. Teraz mnie to się czasami pojawia.
1. Przeczyść rejestr.
2. Jak Ci się ten bład pokaże to ponownie uruchom kompa.
3. Nie zmieniaj sprzętu, bo ja w kompie prawie wszystko zmieniałam ( te najważniesze rzeczy) i nadal się ten błąd pokazuje.
4. Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie, albo wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go a potem kliknij na spróbuj ponownie, simsy go wgrają ponownie.

Mam nadzieje, że pomoże..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2006, 10:33   #16
martencja
Guest

Domyślnie

Cytat:
1. Przeczyść rejestr.
2. Jak Ci się ten bład pokaże to ponownie uruchom kompa.
3. Nie zmieniaj sprzętu, bo ja w kompie prawie wszystko zmieniałam ( te najważniesze rzeczy) i nadal się ten błąd pokazuje.
4. Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie, albo wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go a potem kliknij na spróbuj ponownie, simsy go wgrają ponownie.
A więc tak - na początek, bardzo Ci dziekuję że zainteresowałaś się ponownie tym tematem :kissing:

1. Słuchaj, j jestem tak ciemna, że nie czaję o co Ci chodzi za bardzo...
2. Próbowałam już chyba 5 razy.. i nic!
3. Spróbowałabym tylko... tata by się ze mna osobiście policzył
4. "Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie" - nie działa. "wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go" - no wiesz... NeighborhoodsN001 to jest otoczenie... więc chyba nie bardzo

Ale mam jeszcze pytanie do wszystkich - czy jak pożycze płytkę namber for od koleżanki, to wszystko już dobrze pójdzie???
POMOCYYYY...

Martencja :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2006, 17:51   #17
gruszka.
Guest

Domyślnie

Możesz ją pożyczyć.
Ale lepiej wykasuj to co ci się już zdążyło zainstalować. Idz do koleżanki, wez tą płytkę i instaluj. Mam nadzieję że pomoże
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2006, 16:02   #18
Sacline
Guest

Domyślnie

ja mam najlepsze jaj mam wszystko orginalne i tak

]2 idzie jak po masełku i nastudiach wywala mi sims 2 nocnego życia mi nie czyta(płytka czysta bez zarzutu)żednej rysy nic ale na farta zastaw swiąteczny sie zainstalował
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2006, 15:08   #19
martencja
Guest

Grin

Cytat:
Napisał plii
ja mam najlepsze jaj mam wszystko orginalne i tak

]2 idzie jak po masełku i nastudiach wywala mi sims 2 nocnego życia mi nie czyta(płytka czysta bez zarzutu)żednej rysy nic ale na farta zastaw swiąteczny sie zainstalował
to od czego to w końcu wszystko zelży, skoro ja też mam płtyki czyste ?
denerwuje mnie to strasznie... ;(

EDIT: no to już sobie chyba nigdy w simy nie pogram... bo oczywiście moja koleżanka simy posiała... życie jest podłe... żeby było ciekawiej instalacja zatrzymuje się na N001_User00080.package (czli końcówka, bo chygba jest ich 92)... czemu się tak dzieje??? To jakiś okropny pech... ;(

SUPER EDIT: Udało się! POżyczyłam Simy od koleżanki i - udało się! Miałm jedna ryskę, jak mi powiedział brat: "W strategicznym miejscu"
Ale teraz jest ok
Ale jestem HAPPY!!!
:kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing:

Martencja

Ostatnio edytowane przez martencja : 27.02.2006 - 14:08
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2006, 11:58   #20
Łezee
Guest

Domyślnie

a ja mam taki problem.
już mi sie gra ładuje ale jak nacisne np lewy przycisk myszy zeby nie ogladac filmika (to jest gra na studiach) to wyskakuje błąd ale na nim nic nie pisze tylko da się nacisnąć Ok i wychodzi z gry o co biega?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania