![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Róża : 06.12.2005 - 19:57 |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jestes kochana cale zamieszanie to panda czemu na to nie wpadlam wczesniej bo na lattope mi dziala... Dzieki wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2.zainstaluj gre ponownie. 3 raz i tylko jedyny raz uruchom ją. 4 zainstalu the sims 2 :na studiach w calkiem innym folderze(na tym samym dysku). 5 aktualizacja powinna przejsc bezproblemowo. (nie ma innego sposobu) : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
hmmm.. nawet nie wiedziałam, że wypowiadałam się w tym temacie ^^'...
ale teraz mam to samo... kiedy prubuję zainstalować TS, 1,2,3 płtyka, spoko, jakoś idzie (nawet szybko, co mnie bardzo zdziwiło ![]() ![]() PS. Przepraszam, że odświerzam temat sprzed 2 mies., ale chyba lepiej tak, niz zakładać nowy... a i tak konkretnej wskazówki tutaj chyba nie było... :kissing: Martencja |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Och tak to jest najczęstszy bład u mnie, który wyskakuje podczas instalacji simsów, ale na razie działają uff..
Ale przejdźmy do konkretów. U mnie to ten błąd się pokazywał różnie raz na 9% raz na 50%, koszmar. Teraz mnie to się czasami pojawia. 1. Przeczyść rejestr. 2. Jak Ci się ten bład pokaże to ponownie uruchom kompa. 3. Nie zmieniaj sprzętu, bo ja w kompie prawie wszystko zmieniałam ( te najważniesze rzeczy) i nadal się ten błąd pokazuje. 4. Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie, albo wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go a potem kliknij na spróbuj ponownie, simsy go wgrają ponownie. Mam nadzieje, że pomoże.. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Słuchaj, j jestem tak ciemna, że nie czaję o co Ci chodzi za bardzo... ![]() 2. Próbowałam już chyba 5 razy.. i nic! 3. Spróbowałabym tylko... tata by się ze mna osobiście policzył ![]() 4. "Jak Ci wyskoczy ten błąd to poczekaj trochę i kliknij na spróbuj ponownie" - nie działa. "wejdź tam gdzie znajduje się ten felerny plik i wywal go" - no wiesz... NeighborhoodsN001 to jest otoczenie... więc chyba nie bardzo ![]() Ale mam jeszcze pytanie do wszystkich - czy jak pożycze płytkę namber for od koleżanki, to wszystko już dobrze pójdzie??? POMOCYYYY... :kissing: Martencja :1smutny: |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Możesz ją pożyczyć.
Ale lepiej wykasuj to co ci się już zdążyło zainstalować. Idz do koleżanki, wez tą płytkę i instaluj. Mam nadzieję że pomoże |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
ja mam najlepsze jaj mam wszystko orginalne i tak
]2 idzie jak po masełku i nastudiach wywala mi sims 2 nocnego życia mi nie czyta(płytka czysta bez zarzutu)żednej rysy nic ale na farta zastaw swiąteczny sie zainstalował ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() denerwuje mnie to strasznie... ;( EDIT: no to już sobie chyba nigdy w simy nie pogram... bo oczywiście moja koleżanka simy posiała... życie jest podłe... żeby było ciekawiej instalacja zatrzymuje się na N001_User00080.package (czli końcówka, bo chygba jest ich 92)... czemu się tak dzieje??? To jakiś okropny pech... ;( SUPER EDIT: Udało się! POżyczyłam Simy od koleżanki i - udało się! Miałm jedna ryskę, jak mi powiedział brat: "W strategicznym miejscu" ![]() Ale teraz jest ok ![]() Ale jestem HAPPY!!! ![]() :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: Martencja Ostatnio edytowane przez martencja : 27.02.2006 - 14:08 |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
a ja mam taki problem.
już mi sie gra ładuje ale jak nacisne np lewy przycisk myszy zeby nie ogladac filmika (to jest gra na studiach) to wyskakuje błąd ale na nim nic nie pisze tylko da się nacisnąć Ok i wychodzi z gry o co biega? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|