|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Medishon to nie są wszystkie
jak masz gwiazdę to jest jeszcze jeden - w kształcie gwiazdki - i zgadnijcie co robi? dodaje simowi 4,5 gwiazdki sławy czyli jak masz 2 to stajesz się 6 gwiazdkową gwiazdą oooch ale tych gwiazdek tutaj a deszcz bogactw to deszcz bogactw :lol: lecą pieniążki z nieba ![]() osobiście najbardziej przydaje mi się wyjście ze skóry, lubię też piękną lub bestie - z tym że tych pięknych do wyboru to za dużo tam nie ma <_< :lol: |
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez lay : 28.01.2005 - 14:28 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
siemka kto będzie taki dla mnie milutki i poda mi składniki na tajemnicze zaklęcia bo próbuje i próbuje i gówno mam
na ciasta albo placki tez można
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Gdzie mogę znaleźć tajne składniki takie jak jabłko ??
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
<_< |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Medishon giteS-majonez
![]() Poza tym z tym jabłkiem i innymi nie można nic zrobić... |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Odkryłam coś! Gdy moja simka wrzuciła do ładowarki 3 razy miód to zaczeła ładować różdżke i potem zacierała tak ręcę,jakby jej się udał czar.Ale zaczełą znów ładować,i tym razem sie czar nie udał,tylko wyleciał z tego jakiś fioletowy dymek!!! Potem robiłam kombinacje z tym miodem i nic sie nie udało.Wrzuciła do ładowarki miód i jakieś dwa składniki,to tylko raz ładowała różdżke i sie jej znów nie udał czar.Kiedyś znów klikam na cudotwórce i pojawiła mi sie opcja "make" a jak klikam na to make to sie znów pojawia opcja tyle że tą opcją jest: TBD!!!.
Gdy klikam na TBD to moja simka urzywa trzech miodów i stwarza róg obfitości!!! To "make" i TBD odkryłam sama,lecz trzy razy miód do ładowarki to już z poradnika. |
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja to odkryłam dawno ale mi sie normalnie tworzy... juz duzo rzeczy zrobiłam nieswiadomie w simach...
a o tym juz ktos kiedys pisał pozdro
|
![]() |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|