![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
No tak ale jak czytałam thesims.pl to tam jest Dodatki: ....\Maxis\The Sims\GameData\Objects no i ściągnęłam tam kryształay i nie mogę ich nigdzie znależć w grze a na forum mówili że do Download to tam też próbowałam i też nie znalazłam w grze.... POMOCY!!!
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
A potem się narzeka, że się simsy nudzą...
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Ale gdzie go wczytać?
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Grzybek czy jak wolicie muchomorek jest w dziale RÓŻNE.
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Zauważyliście,że złote jabłko itp. nie są w magazynku sima w składnikach tylko w innych?Ja podejrzewam,że te złote jabłko jest kluczem do czegoś,bo skoro pisze,że ma wgłębienia pod ogonkiem...
|
![]() |
#27 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miko -> nie chce cie rozczarowac ale simsy to ani nie jest gra logiczna ani przygodowa wiec nie sadze zeby mialy tak skomplikowana fabule ze zlote jablko bylo by kluczem do czegos bo ma dziurke po ogonkiem
![]() co do tych tajnych czarow to zycze wszystkim poszukiwaczom p[owodzenia, ale to chyba nie dla mnie. nie mam cierpliwosci do tego. Edetko - Ty na prawde jestes niezastapiona ![]() ![]()
#28 |
Guest
|
![]()
Chyba rzeczywiście przesadziłam,ale nawet fajnie brzmi-jabłko z jakimiś dziurkami koło ogonka jest kluczem! :lol:
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
No to ja znalazłam jeszcze coś takiego
http://sims.enorth.com.cn/englishindex.php Obiekty, strona 45. Pudełko pełne magicznych składników. Kryształów również |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
no też fajna sprawa to pudełko (tylko czemu po chińsku...już nie wystarczy że się japońskiego ucze?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|