![]() |
#281 |
Reputacja: 11
|
![]()
w panelu tworzenia rodziny, w 1 kroku tworzenia sima masz na górze zakładki takie małe jajco <trafny opis>, bodajże w kształcie ludzików, klikasz i tam są gotowe simy i ten ściągnięty również.
edit: obok tego przycisku jest drugi w ksztalcie kostek go gry. znajdziesz jakos XD
![]() |
|
![]() |
#282 |
Reputacja: 10
|
![]()
Już kojarzę, o który przycisk chodzi, dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
Jak ściągam dodatki do taje zapisz i wypakowuje je do folderu "Downloads" a jak chce je otworzyć to nie mogę tylko muszę za pomocą jakiegoś programu... I to z tych podanych stronek..Jedynie co mi się normalnie ściąga ze stronki www.thesims.ea.com (czy jakoś tak) Ale nie zarejestrowałam się przy instalacji ;( I czemu z innych nie mogę??
|
![]() |
![]() |
#284 |
|
![]()
A po co chcesz otwierać te rozpakowane dodatki? One muszą po prostu być w folderze "Downloads". Jeśli chodzi o ściąganie z innych stron - na niektórych trzeba być zarejestrowaym (albo zapłacić), aby móc ściągać dodatki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tak tylko połowy tych dodatków nie ma..Bo już ściągałam..Fryzury i ciuszki się ściągają ale nie meble..Z mebli mi się ściągnęło łóżko szafa takie poduchy ozdobne..i takie coś podobne do (fajki wodnej) ale to nie fajka wodna.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
Bardzo dobry ten poradnik, napewno mi się przyda
|
![]() |
![]() |
#288 |
|
![]()
Witam! A ja mam jeszcze inny problem... Przeczytałam cały powyższy temacik i patrzyłam w wyszukiwarce,ale nie znalazłam (może to dla Was nie problem). Chodzi mi o sposób wgrywania do gry schodów np. tutaj jest instrukcja http://www.thesimsresource.com/downl...Set/id/828523/ ale i tak nie wiem co zrobić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
|
![]()
Chodzi Ci o poniższą instrukcję?
Cytat:
Aby zainstalować schody modułowe: 1) Wklej plik .package z pobranymi schodami do folderu "Downloads" 2) Odnajdź folder z plikami podstawowej części gry (standardowo: C: Program Files/EA GAMES/The Sims 2/TSData/Res/Catalog/Scripts) 3) Skopiuj w bezpieczne miejsce plik "modularstairs.txt" 4) Otwórz wyżej wspomniany plik i na samym dole, po jednej linijce odstępu wklej poniższy tekst: #ASC_CoveCream_Steps modularStairs 2040 objectID landing 0x00566810 objectID placeholder 0x0056680F objectID step 0x00566811 objectID topStep 0x0056680E objectID bottomStep 0x0056680C catalogTextIndex 1 5) Zapisz plik i uruchom grę. 6) Jeśli masz zainstalowany Scriptorium" to cała operacja jest jeszcze łątwiejsza - wystarczy po prostu otworzyć katalog ze schodami modułowymi, który pojawia się po instalacji 'Scriptorium" i wkleić plik w odpowiednie miejsce. Schody powinny pokazać się w grze w dziale ze schodami modułowymi. Pamiętaj, że musisz mieć mesh, który wklejasz do folderu "Downloads". Akurat ten z linka, który podałaś jest płatny. Ostatnio edytowane przez haughton : 18.01.2009 - 12:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
Piękne dzięki Haughton za tłumaczenie, pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|