![]() |
#311 |
Guest
|
![]()
Chyba się rozpłaczę
![]() ![]() ![]() Chyba jestem po prostu pechowym przypadkiem... Nie wydaje mnie się żeby można było temu zapobiec :/ Dziekuję Ci Bjork serdecznie i jak mogłabym się jakoś odwdzięczyć to z chęcią to zrobię |
![]() |
|
![]() |
#312 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
![]() Mam mały problem... Otóż po reinstalce gry ściągnęłam kilka dodatków (min. oczy, włosy, skiny) i nie ma ich w grze. Kiedy klikałam w "obiekty zmodyfikowane" (w okolicy) włączyło mi się pobieranie oficjanych dodatków... Proszę o pomoc ![]() Jeśli taki post już się pojawił, to przepraszam, ale nie miałam siły przekopywać całego wątku. Edit: Dodatków nie ma też w Warsztacie. Użyłam "Package Installer" ale dalej nic... Ostatnio edytowane przez Sendri : 20.02.2009 - 10:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]()
ja ściągnełam dzisiaj taki minipack nieoficjalny i teraz nie wiem gdzie go zainstalować?
zainstalowałam w folderze sims 2 i nie działa... czy moze wrzucic go do download?? pisałam to w dziale "Minipacki" ale nikt mi nie odpowiedział... może tu mnie ktoś zrozumie? |
![]() |
![]() |
#314 |
Reputacja: 10
|
![]()
Do download, jak wszystkie dodatki.
![]() |
#315 |
Guest
|
![]()
Ja tez mam maly problem z dodatkami z neta posciagalam pare makijazy i fryzur dalam je do downloads ale wyskoczylo Potwierdz zmiane pliku ze nastepujacy plik juz istnieje .... jak weszlam w gre byla jedna fryzura a reszta wygladala jak jedna ze starych fryzur pomyslalam ze moge miec tylko jedna z tej strony wiec sciagnelam te ktora mi sie najbardziej podobala usonelam wszystko i makijaze wgralam jeszcze raz ale juz zadna fryzura mi nie wchodzi ( makijaze caly czas dzialaly tylko 2 razy wyswietlilo sie to Potwierdz zmiane pliku i tych 2 makijazy nie bylo co ja mam z tym zrobic .... ???
|
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]()
Wgrywam dodatki do sims 2 z internetu. Wypakowuję a potem wsadzam do folderu Downloads. Sa to pliki PACKAGE. Już dużo razy to robiłam i są w grze. (domy, ubrania, meble). Ale teraz gdy tak robię to tych nowszych dodatków nie ma w grze. Nie mam dużo ich w grze więc nie powinno być problemu. Jak zrobić, żeby były? Przecież inne dodatki są w grze... ?
Wypakowuję za pomocą WinRar'a. Mam w dobrym miejscu Downloads bo przecież ściągałam inne i są w grze. Pomóżcie! |
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
A do jakiego folderu należy wypakować domy? Gdy wypakowałam do folderu Downloads to nigdzie ich nie było
|
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]()
Domy często trzeba instalować, nawet wtedy nie trzeba wrzucać do folderu downloads.
|
![]() |
![]() |
#319 |
Reputacja: 17
|
![]()
Tzn. wystarczy jak ściągniesz dom to klikasz dwa razy na ten domek on pyta czy chcesz go zainstalować i dalej się instaluje później wchodzisz do gry i masz swój dom i nic nie wrzucasz do Downloads.
![]() |
#320 |
Guest
|
![]()
Widzę że tu o takie rzeczy pytają, więc nie będę zakładać nowego tematu. Mianowicie ściągnęłam sobie kilkadziesiąt (jeśli nie więcej) dodatków. Wszystko było sprawne. Ostatnio uzupełniłam swoją kolekcję Sims 2 o 3 ostatnie dodatki - Podróże, Czas Wolny, Osiedlowe Życie. No i tu powstał problem - jak włączam grę to pyta, czy włączyć ściągnięte pliki, i daję na tak, a dalej ich nie mam w grze. Co mogę zrobić?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|