![]() |
#441 |
Reputacja: 16
|
![]()
Żadnych innych skinów nigdy nie ściągałem. Mam dodatek dzięki któremu wszyscy simowie mają owłosienie na klacie i nogach. Może to?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Reputacja: 16
|
![]()
Jest jakiś sposób?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ściągnęłam po raz milionowy dodatki do nowo zainstalowanych simsów i nie chcą pojawić mi się grze mimo, że zrobiłam już wszystko co zrobić mogłam. Obecnie posiadam CPR, Petsy & Szyk i Elegancje. Nie mam już więcej pomysłów co da się z tym zrobić, włączyłam zawartość zmodyfikowaną i wypakowałam z folderów, bo wcześniej wszystko porządkowałam, a zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz - dlaczego dodatki, które zainstalowały się razem z simką którą ściągnęłam przez SimInstallera bodajże działają?
![]() |
#444 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Wie ktoś może jak wykasować z simsów zainstalowany domek? Każda próba przeniesienia domku na parcelę kończy się zacięciem gry więc chce go usunąć ale szukałam tego pliku w Clean Installer ale go nie widzę. Jak to można inaczej zrobić?
|
![]() |
![]() |
#445 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
W skrzyni domów klikasz na dom i w prawym dolnym roku jest ikonka kosza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Guest
|
![]()
Problem w tym że gra zacina się w momencie kliknięcia na ten domek w skrzyni.
|
![]() |
![]() |
#447 |
Guest
|
![]()
Witajcie, mam problem z simsami. Otóż wczoraj ściągałam różne domy, meble, łóżka itd
i mi to nie działa. nie ma w ogóle tych przedmiotów a na dodatek zepsuła mi sie posciel. jest taka jakby niebieska tak jakby była zepsuta, i innej nie ma. Wcześniej jak ściagałam to wszystko było dobrze ale teraz ta pościel.. no wszystko powinno działać, niby to tylko pościel ale jak nie działa to pisze nie? xD Na początku gry tam zaznaczyłam "Pokaż obiekty zmodyfikowane" czy jak to tam ściągałam z tej strony: http://www.parsimonious.org Jak miałam to ściągane na komputerze to było dobrze a na laptopie nie wiem co sie schrzaniło. Przepraszam jak zły dział |
![]() |
![]() |
#448 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Meshe ściągnęłaś? Na pewno wypakowałaś je i wrzuciłaś do Downloads? A może po prostu nie masz wymaganych dodatków? (niektóre obiekty z neta, które są np. recolorami kanapy z OŻ, będą wymagały zainstalowania tego dodatku)
Btw, obiekty zmodyfikowane pojawiają się dopiero przy następnym uruchomieniu gry (licząc od chwili zaznaczenia tej opcji). |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Guest
|
![]()
Po zainstalowaniu Zwierzaków obiekty (stolik i Copy Last Name) nie działają (nie ma ich w grze). Co robić ?
|
![]() |
![]() |
#450 |
Guest
|
![]()
gdy chce ci coś pobrać z mod the sims pokazuje mi sie strona i wielkimi literami pisze: NOT COOKIES FOUND, o co chodzi, co mam zrobić?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|