![]() |
#151 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() no oczywiście mam jeszcze kolekcje z modthesims2.com, ale one z kolei nie pojawiają się tak jak u Ciebie... dziwne. |
|
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Ja też mam ten problem z samochodem, a raczej samochodami, bo pojawia mi się ich kilka. Zawsze je kasuję (wyrzucam do kosza) ale one znów się pojawiają, tylko nie zawsze. Są dni, że uruchomię grę a tych samochodów nie ma :wacko:
|
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
ja wiem po czym sprawdzić czy po postraj sie o dziecko simka jest w ciąrzy poprostu jeśli sie uda to jest tak muzyczka jak z łóżka wyjdą
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
dać im opcje - odpręż się. jak nie ma dostępnej opcji "postaraj się o dziecko" to jest w ciązy
|
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Kiedyś moja simka (małe dziecko) gdy miała się zamienić w "dziecko" była pod wpływem "mleka mądrości", i jak wreszcie urosła, to bardzo szybko się potem uczyła (nauczyła się 8 punktów gotowania w jeden dzień
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#158 | |
Guest
|
![]() Cytat:
[ctrl]+[shift]+[c] i wpisujesz Motherlode (uważaj na pierwszą dużą litere) ( wciskaj nąstop enter) to papatki z góry nie ma co dzienkować |
|
![]() |
![]() |
#159 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
W niektórych kodach wielkość liter ma znaczenie, np. boolProp constrainFloorElevation false. Ale w tych na kasę (kaching i motherlode) to nie.
Zimonek, mogłeś poinformować (jeśli oczywiście wiesz...), że motherlode to kod na 50000$. Może niektórzy nie chcą aż tyle kasy? Wtedy wystarczy wpisać kaching, który daje 1000$ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|