![]() |
#271 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy już taki temat był ale ja nie widziałam ale czy mieliście kiedyś bardzo głupie sytacje w ts2?
Czy cos was moze wkurzyło bo było bardzo nielogiczne i głupie? :judge: Wymieńcie sytacje ![]() ![]() papa oddania wam poddana :bow: Nia :punk: P.S.Kocham te uśmieszki!!! :thumb: |
![]() |
|
![]() |
#272 |
Guest
|
![]()
znikajacy dyrektor szkoly prywatnej. screena chyba nie musze dawac. zdarza mi sie to coraz czesciej :/
|
![]() |
![]() |
#273 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#274 |
Guest
|
![]()
mnie wkurza jak blokuja sie auta albo autobusy szkolne:\,jak mam wszystkie punkty umiejetnosci i przyjacioł a nie dostaje awansu, jak simowie maja glupie zachcianki i oczywiscie jak brakuje mi kasy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Guest
|
![]()
dzisiaj miałam coś tak glupiego że aż śmiesznego ;/
![]() ![]() grałam po dośc długiej przerwie...mój Sim osiągnął ostatnio szczyt kariery biznesowej i wiedziałam, że o 9 ma iść do pracy... problem w tym że zapomniałam że to będzie helikopter nie samochód -______-'' i jak zobaczyłam cień na trawniku od razu skojarzyłam to sobie z satelitą ![]() stwierdziłam że nie chce żeby moje simy umierały xD i wyłączyłam gre bez zapisywania :laugha: rozpacz...dopiero jak weszłam z powrotem na pulpit przypomniało mi sie o helikopterze, normalnie prawie z krzesła spadłam :/ ![]() (nie pytać czy nie słyszałam dźwięku, bo ostatnio karta dźwiękowa mi sie stegowała ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
Taki temat już był pod nazwą bodajże chyba..."Dziwne zdarzenia" :\:\:\
![]() Dokładnie tak, w dodatku topic był na PIERWSZEJ stronie forum. Połączyłem w jeden, dlatego teraz to trochę dziwnie wygląda. ---- Sims0maniak Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 29.01.2005 - 18:44 |
![]() |
![]() |
#277 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Guest
|
![]()
Mój sim jak jadł płatki (było na wolnej woli)z rozsypywaniem kazałam mu przestać to nie jadł dalej jak wstał ze stołka zauważłam że miska została w powietrzu
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]()
Co do porwania był kiedyś taki patch, że na teleskopie była opcja ;porwij mnie' czy coś takiego...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|