Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.06.2005, 13:22   #401
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ma-dona
w ciąży , po pierwszym powiekszeniu się brzucha wyszłam z gry.
Gram w moja rodzinkę i widzę jak Balbina przechodzi drogą i ma tak duzy brzuch jak by już miała urodzić(po trzecim powiekszeniu brzucha).
Nie radzę wychodzić z parceli jak simka lata z brzuchem... Pewnego dnia nieopatrznie zamknęłam grę z ciężarną Jadźką. Pograłam sobbie na innych parcelach, po których błąkała się brzuchata Kowalowa. Wracam na jej rodzinna parcelę. I blok. Wszyscy jęczą z głosu, paskudzą pod siebie, nie słuchają się "Boga" i hurtowo wymierają. Od tamtej pory czekam aż dzieciątko się wyrodzi.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.06.2005, 14:35   #402
Kladź
Guest

Smile tv i kibelek

Cytat:
Napisał marson
Właśnie sobie zaczęłam grać w simsy.( a to dziwota ) Niestety ale doprowadziłam do zabicia jednej rodziny. Pan Śmierć po wykonaniu swej powinności, zamyślił się (teraz zmyślam), po czym poszedł siusiu (teraz nie zmyślam ) Nieźle, nie? No ale wiecie... Nigdy nie robił to i tak już pęcherz musiał mieć ogromny .
u mnie zaczął telewizor oglądać i siku teżposzedł dobre nie ja już myślałam że mi tam zamieszka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2005, 18:18   #403
Joss
Guest

Domyślnie

Sasiadka postanowila poplywac w moim basenie. Wszyscy domownicy w tym czasie poszli spac, a wiec czas byl przyspieszony, nie przygladalam sie co sie dzialo w domu i ogrodzie... Nagle wyskakuje okienko, kostucha te sprawy (drabinka na swoim miejsu, normalny basen)... Przenosze ekran do tego miejsca... Przygladam sie cialu w wodzie, a ono w pasie jest "przebite" pluszowym misiem! Sprawdzialam w pokoju dziecka, fatycznie brakowalo pluszowej zabawki... Nie wiem zupelnie jak to sie stalo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2005, 08:43   #404
Biała dama
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Joss
Sasiadka postanowila poplywac w moim basenie. Wszyscy domownicy w tym czasie poszli spac, a wiec czas byl przyspieszony, nie przygladalam sie co sie dzialo w domu i ogrodzie... Nagle wyskakuje okienko, kostucha te sprawy (drabinka na swoim miejsu, normalny basen)... Przenosze ekran do tego miejsca... Przygladam sie cialu w wodzie, a ono w pasie jest "przebite" pluszowym misiem! Sprawdzialam w pokoju dziecka, fatycznie brakowalo pluszowej zabawki... Nie wiem zupelnie jak to sie stalo
ZABAWKĄ?? bardzo dziwne. A z tym Mrocznym kosiażem miałam tak samo, wałęsał się po domu a potem co? Poszedł siusiu Dziwne to było ale nie dała rady foteczki zrobić. Szkoda
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2005, 18:44   #405
Kladź
Guest

Domyślnie

ja miałam też coś takiego że miś lewitował
i coś jeszcze moja babciulka chciała mieć dziecko
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2005, 12:41   #406
KapSuLka
Guest

Wink

Hmm co sie stalo u mnie dzivnego....po za tym,ze co noc przychodzi duch sąsiada którego ..."przypadkiem" Uśmiercilam....i mnei straszy..i ..to,ze moj noworodek nie dorasta..to faktycznie nicz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2005, 15:39   #407
Izzk@
Guest

Domyślnie

1 U mnie sim legalnie siada se przed kompem i włancza telewizot, który jest 1 piętro wyżej.

2 Mój sim miał skoczyć do basenu z tej deski i już skacze nagle znika i pojawił się tak jakby pływając w trawie.

To było na serio.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2005, 18:47   #408
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

1:
Moja simka, stworzona w Miłowie jako dorosła, z aspiracją "rodzina", miała pragnienia studenckie typu: popracować w stołówce, w barze itd... a miała dobrze płatną pracę w Miłowie! O, tu zdjęcie... www.republika.pl/olkat90/Studia.JPG
Normlanie dziwne, chyba jakiś błąd...

2:
Grałam trochę Marzycielami (chyba oni, tacy dwaj Murzyni). W ich ogródku jest grób jego żony. Pewnej nocy kiedy jej duch łaził za domem, kazałam ojcu(Dariuszowi?) iść za nią pochodzić. A ona przyleciała do niego i tak go przestraszyła, że umarł! Czyżby na zawał? Normalnie dla mnie to był szok. Na szczęście nie zapisałam gry...

3:
Cytat:
2 Mój sim miał skoczyć do basenu z tej deski i już skacze nagle znika i pojawił się tak jakby pływając w trawie.
Też tak mam. Czasami nawet nie wiem jak tego sima wyciągnąć z tego basenu. Po dobroci nie chce, a kodem moveobjects on i tak jest nadal w trawie. Jak jakimś cudem się uda go wyjąć, to okół niego lata pełno basenowych (nie tych z wanny) bąbelków... dziwne.

Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 24.06.2005 - 18:49
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2005, 18:52   #409
Izzk@
Guest

Domyślnie

W barze można popracować nawet po studiach w stołówce chyba też
A z tym duchem to normalka Żadko ale się zdarza
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2005, 19:02   #410
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał Izzk@
W barze można popracować nawet po studiach w stołówce chyba też
A gdzie mam tą stołówkę znaleźć? No chyba że nie wiem, na mieście postawię lodówkę, piec itd. Ale po co, bez sensu...

Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 24.06.2005 - 19:08
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania