![]() |
#401 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#402 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]()
Sasiadka postanowila poplywac w moim basenie. Wszyscy domownicy w tym czasie poszli spac, a wiec czas byl przyspieszony, nie przygladalam sie co sie dzialo w domu i ogrodzie... Nagle wyskakuje okienko, kostucha te sprawy (drabinka na swoim miejsu, normalny basen)... Przenosze ekran do tego miejsca... Przygladam sie cialu w wodzie, a ono w pasie jest "przebite" pluszowym misiem! Sprawdzialam w pokoju dziecka, fatycznie brakowalo pluszowej zabawki... Nie wiem zupelnie jak to sie stalo
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#405 |
Guest
|
![]()
ja miałam też coś takiego że miś lewitował
![]() i coś jeszcze moja babciulka chciała mieć dziecko ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
Hmm co sie stalo u mnie dzivnego....po za tym,ze co noc przychodzi duch sąsiada którego ..."przypadkiem" Uśmiercilam....i mnei straszy..i ..to,ze moj noworodek nie dorasta..to faktycznie nicz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Guest
|
![]()
1 U mnie sim legalnie siada se przed kompem i włancza telewizot, który jest 1 piętro wyżej.
2 Mój sim miał skoczyć do basenu z tej deski i już skacze nagle znika i pojawił się tak jakby pływając w trawie. To było na serio. |
![]() |
![]() |
#408 | |
Reputacja: 13
|
![]()
1:
Moja simka, stworzona w Miłowie jako dorosła, z aspiracją "rodzina", miała pragnienia studenckie typu: popracować w stołówce, w barze itd... a miała dobrze płatną pracę w Miłowie! O, tu zdjęcie... www.republika.pl/olkat90/Studia.JPG Normlanie dziwne, chyba jakiś błąd... 2: Grałam trochę Marzycielami (chyba oni, tacy dwaj Murzyni). W ich ogródku jest grób jego żony. Pewnej nocy kiedy jej duch łaził za domem, kazałam ojcu(Dariuszowi?) iść za nią pochodzić. A ona przyleciała do niego i tak go przestraszyła, że umarł! Czyżby na zawał? Normalnie dla mnie to był szok. Na szczęście nie zapisałam gry... 3: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 24.06.2005 - 18:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Guest
|
![]()
W barze można popracować nawet po studiach w stołówce chyba też
![]() A z tym duchem to normalka ![]() |
![]() |