![]() |
#471 |
Guest
|
![]()
U mnie było coś takiego:
Grałem sobie szczęśliwie studentką Polly Kociak miała wielu przyjaciół itd. Prawie codziennie przychodził do mnie jakiś profesor, ale go ignorowałem. Pewnego dnia chciałem wypróbować mojego krowokwiata, którego zwinąłem z tajnego stowarzyszenia i pomyślałem: Zjemy profesorka. Zaprosiłem go, robiłem podchody, żeby poszedł zjeść "ciastko" i zauważyłem coś dziwnego. Miała we wspomnieniach, że z nim romansuje, a ja miałem z nim 0 punktów przyjaźni. On do niej zarywał typu: namiętny pocałunek, wyściskaj, ale ona go odrzucała. Nad jego głową było skreślone serce, a potem skreślone najlepszy przyjaciel. Dziwne :wacko: |
![]() |
|
![]() |
#472 |
Guest
|
![]()
To nie jest dziwne zdarzenie, ale przed chwilą je odkryłam i chciałam się pochwalić
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Guest
|
![]()
...to
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#475 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
![]()
To nie znowu takie dziwne, ale czasem kiedy tworzę jakąś simkę i wybieram dla niej jakąś ściąganą fryzurę czasami podziwiam ją.. tylko bez głowy! A drugim ciekawym zdarzeim związanym również z dodatkami jest to, że gdy ściągnęłam, nowe fryzury, rozpakowała itd. zamiast nich w grze pojawiły się głowy tego króliczka, który przychodzi gdy sim jest samotny. No i teraz mogę sobie stworzyć sima-królika. Z jednej strony faajnie!
|
![]() |
![]() |
#477 |
Guest
|
![]()
Ale co do tego króliczka też tak miałam i na forum przeczytałam, że zawsze do fryzur trzeba ściągnąć mesha (najczęściej jest plik o takiej nazie, to tak jakby podstawowy kolor, czy coś
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:17 |
![]() |
![]() |
#478 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko... jako chlopak nie gram za bardzo w simsy, ale ciekawi mnie jak mozna zrobic dzieci kosmitow... probowalem patrzyc babkom i gosciem w teleskop w nocy (obydwoje mieli max logiki i max zainteresowania fantastyka i kosmosem) ale nic... wszedlem na taka jedna rodzinke juz zrobionom przez tworcow gry (na dziwnowie) i jak gosciu popatrzyl w teleskop to go od razu wzieli kosmici...
![]() ![]() Czyzby twórcy gry zaprogramowali w ten sposób tylko tę rodzinę, czy da się miec dzeci-kosmitów na swojej? BŁAGAM O ODPOWIEDŹ!!!!!!!!!! :con: :con: ;( :wacko: |
![]() |
![]() |
#479 |
Guest
|
![]()
Zaglądnij do tematu "zwaleni kosmici" całkiem niedawno o tym rozmawialiśmy (no może nie ja, ale inni forumowicze tak
![]() Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:15 |
![]() |
![]() |
#480 |
Guest
|
![]()
Mi to się też stało coś dziwnego. Moja Simka jest Supergwiazdą sportu. Pewnego dnia zapomniałam, że ma przyjachać po nią samochód, więc gdy samochód z pracy mi uciekł, wzięłam szybko mój. Pojechała. Miała kończyć pracę o 16-00 czy jakoś tak, a około 12-00 pojawiła mi się w ogródku! Do tego mojego samochodu, którym odjechała NIE BYŁO!
Po 16-00 , czyli po 'skończeniu pracy' , dzwoni telefon do mnie i mi wyskakuje okienko, że moja Gwladys (czyt. Gladis - imie irlandzkie ;]) opuściła dzień w pracy! W dodatku, samochodu nie odzyskałam , więc postanowiłam kupić nowy, ale nie mogłam go postawić na miejscu, gdzie był tamten stary pojazd. Musiałam skasować podjazd i postawić jeszcze raz, no i auto tez musiałam kupić nowe. I przez to głupie wydarzenie mam słabą ocenę pracy:[:[ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|