![]() |
#762 |
Guest
|
![]()
Gram sobie gram, aż tu nagle wyskakuje mi komunikat, że umarł Mortimer. Później moja simka zaczęła flirtować i całować z innym simem, i nagle pokazało się nad jej głową, że straciła najlepszego przyjaciela (Mortimera) a po chwili komunikat, ze Mortimer umarł na innej parceli, choć on już nie żył! O.o Wgl. jak to możliwe, że sim który nie żył nadal był jej najlepszym przyjacielem? :p W znajomych go nie było, ale we wspomnieniach się pokazał. ;O
Ostatnio edytowane przez Kaerin : 18.03.2010 - 19:07 Powód: ... |
![]() |
![]() |
#763 |
Reputacja: 10
|
![]()
a ja jak przenosiłam noagrobki ćwirów to pokazywał mi że zmarli na innej parceli. i ćwirowie mieli wspomnienia że np. gwidon umarł, ale 2 razy
![]()
![]() |
#764 |
Guest
|
![]()
Sim wyjechał z pokojówką i nie dało się grać na parceli o.O Ale nie zapisałem gry, a potem już było normalnie ^^
|
![]() |
![]() |
#765 |
Reputacja: 17
|
![]()
Moja Simka po powrocie z wakacji stwierdziła, że wybierze się na miasto taksówka podjechała, Simka wsiadła - taksówka odjeżdża i nagle musiałem wyłączyć grę, więc nie zapisałem postępów i następnego dnia wchodzę do kwitnących Wzgórz, bo tam mieszkała. A tutaj! Wszystko od początku. Rodzin, które stworzyłem nie było, a z gotowych co miały pokolenia to wszystko było wyzerowane.
![]() |
#766 |
Guest
|
![]()
W jednej rodzince dzwonił telefon.Dzwonił i dzwonił aż sie wkurzyłam i postanowiłam odebrać.Jak Simowie skończyli rozmawiać nie chciały zniknąć te "fale",które pojawiają się wokół telefonu kiedy dzwoni ^^
|
![]() |
![]() |
#767 | |
|
![]()
Moja siostra miała tak że jej pokojówkarz (?) stał na schodkach do domu. Po ok. 3 dniach zaczęły się pojawiać informacje (w prawym górnym rogu) że on mówił że " Najpierw zapraszasz mnie na noc apotem nie dajesz spac" czy tam jeść nie pamiętam. Moja siostra na noc go nie zapraszała a on i tak stał na schodach i nawet nie umarł!
Cytat:
Jak używałaś boolpropa ja też kliknęłam delete jak się pokazało i mi simka na wakacjach zniknęła. To ta Karolina Nowacka z mojego albumu. Ostatnio edytowane przez Liv : 26.06.2010 - 15:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj bawiłem się moveobjectsem, ustawiłem simów naprzeciwko siebie i chciałem, żeby się przytulili, ale po wybraniu interakcji simka poleciała w róg parceli... A właściwie, to już poza nią o_O
|
![]() |
![]() |
#769 |
|
![]()
Grałam sobie rodziną, z trzema współlokatorami (Bob, Peter i Katy - w ciąży). Peter zaprosił Ninę Kaliente na parcelę publiczną, ona się zgodziła. Po jakimś czasie przyjechała taksówka, a Niny dalej nie było. Postanowiłam, że Peter wsiądzie do taksówki sam. Minęło już trochę czasu, on siedzi w tej taksówce cały czas, taksówka nie odjeżdża i Niny jak nie było, tak nie ma... Chwilę później wyświetla się komunikat z twarzą tej kobiety w ciąży (Katy) i z tekstem: "Myślę, że ze względu na to, że jestem w ciąży, nie powinnam wychodzić..." (czy tam: przemęczać się). Klikam na Katy, a tam w czynnościach (pokazanych w kwardacikach), które właśnie wykonywała jest mnóstwo czynności z opisem: "Jedź, gdzie chcesz". Ale przecież Peter nie zapraszał Katy na parcelę publiczną! Tak samo było z Bob'em: |Graj|, |Jedź gdzie chcesz|, |Jedź gdzie chcesz|, |Jedź gdzie chcesz| itd.
Gry się nie dało wyłączyć, a także nic zrobić z Peter'em, więc musiałam zresetować komputer :/ I nie wiem, co się stało... |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|