![]() |
#781 |
Guest
|
![]()
To ja dodam swoje pare groszy .
Raz poszłam moją simką do restaurcji . Patrze a idzie jakiś koleś ( nie pamiętam jak się nazywa ) jakiś rudzielec xD. Byli sobie ludzie ,siedzieli sobie na kanapie . To była dość mała kanapa ,sbyła na samym początku babka później jakiś koleś a na końcu było takie miejsce wolne ,ale jak ja próbowałam to wychodziło ,żę nie da siętam dojść ,stolik przeszkazał . No więc idzie ten rudzielec i skacze ( tak jak się skacze na główke z wysokości,na tak zwanego nurka ) do tego miejsca na kanapie . I patrze ten sobie siedzi spokojnie ,jak gdyby nic ;DD . Jak coś to nie żartuje na prawdę , miałam filmik ale go wykasowałam niechcąco T.T |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Guest
|
![]()
[img]http://i45.************/bg4fo6.png[/img]
moja simka miała córkę, która zmarła jako dziecko. pochowałam ją koło domu i pewnego dnia przyszła po nią Bella Ćwir... |
![]() |
![]() |
#783 |
Reputacja: 10
|
![]()
A jak mój brat grał w the sims 2 zwierzaki to jego psy miały tylko głowy i ogony xD FAjnie to wyglądało jakby jakieś duchy to były ;p
a właśnie przypomniało mi sie jeszcze coś.Sory że od razu nie napisałam.Mój sim Alex poszedł sobie kąpać się w basenie.W końcu po jakimś czasie kazałam mu wyjsć a mu z dupy lecą bąbelki!uśmiałam się porządnie ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 01.08.2010 - 17:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
|
![]()
Moja simka ma wspomnienie, że jest ona jedyną osobą którą tak kocha....
Druga simka ma we wspomnieniach, że umarła i że poznała sama siebie ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Guest
|
![]()
do kazdego przychodzi RAZ rod humble i wrecza komputer nie? a do mijego kolegi przychodzil i codziennie wreczal komputer i mi mowil ze mial z 40 komputerow,blad w grze nie? a mi raz mowil tski koles z klasy co duzo klamie ze mial opcje w sims 2 czas wolny zrob pieczatke z odchodow ,zmyslil to chyba a mi taki kolega starszy ode mnie mowil ze przyszedl mroczny kosiarz do niego i siedzial 2 h i byl najpierw na kiblu a potem pil kawe i ogladal tv,dziwne nie?
a i jeszcze cos! na studiach w takim najwiekszym domu chyba na 12 studentow woidzialem kolesia mial na imie bartek i byl ubrany w stroj krowy i gral na komputerze tez go widzieliscie? stroj krowy xd xd Ostatnio edytowane przez Liv : 01.08.2010 - 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Guest
|
![]()
Przychodzi moja simka do narzeczonego (z własnej woli) i coś do niego mówi. Najechałam na czynność, gratulowała mu. Ale zgadnijcie czego : D . W myślach (chmurka) miała "bara-bara" xD
gratulowała mu ! haha xD |
![]() |
![]() |
#787 |
Guest
|
![]()
a!mam jeszcze cos! para daniel przyjemniaczek i kasia langerak zadzwonili po gosci by przyszli na ich slub i byla tam rodzina hak,ale jak to mozliwe bo byli przeciez w skrzyni rodzin!a potem patrzylem i pisalo rodzina hak nie ma telefonu! błąd w grze chyba nie?
|
![]() |
![]() |
#788 |
Guest
|
![]()
Wczoraj moja koleżanka przygarnęła kota,ale policjantka po prostu zapomniała go wysadzić
![]() I,nie wiem czy to się kwalifikuje,ale moja Simka ma współlokatorkę,która codziennie ok.23 idzie "załatwiać sprawunki" ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
|
![]()
U mnie jest dziwna sytuacja z ciążą:
Kiedy chcę żeby simka miała dziecko to biorę faceta do łóźka no i tą simkę.To jak wciskam: "Postaraj się o dziecko".To muszę robić to kilka razy to jest bezpłodność czy jak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Guest
|
![]()
Nie, po prostu nie za każdym razem zachodzi się w ciążę.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|