Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.07.2010, 13:33   #781
qcrystalq
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

To ja dodam swoje pare groszy .
Raz poszłam moją simką do restaurcji .
Patrze a idzie jakiś koleś ( nie pamiętam jak się nazywa ) jakiś rudzielec xD.
Byli sobie ludzie ,siedzieli sobie na kanapie .
To była dość mała kanapa ,sbyła na samym początku babka później jakiś koleś a na końcu było takie miejsce wolne ,ale jak ja próbowałam to wychodziło ,żę nie da siętam dojść ,stolik przeszkazał .
No więc idzie ten rudzielec i skacze ( tak jak się skacze na główke z wysokości,na tak zwanego nurka ) do tego miejsca na kanapie . I patrze ten sobie siedzi spokojnie ,jak gdyby nic ;DD .
Jak coś to nie żartuje na prawdę , miałam filmik ale go wykasowałam niechcąco T.T
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.07.2010, 18:54   #782
Blair
Guest

[img]http://i45.************/bg4fo6.png[/img]
moja simka miała córkę, która zmarła jako dziecko. pochowałam ją koło domu i pewnego dnia przyszła po nią Bella Ćwir...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.07.2010, 21:47   #783
Frida20

Reputacja: 10
Domyślnie

A jak mój brat grał w the sims 2 zwierzaki to jego psy miały tylko głowy i ogony xD FAjnie to wyglądało jakby jakieś duchy to były ;p

a właśnie przypomniało mi sie jeszcze coś.Sory że od razu nie napisałam.Mój sim Alex poszedł sobie kąpać się w basenie.W końcu po jakimś czasie kazałam mu wyjsć a mu z dupy lecą bąbelki!uśmiałam się porządnie ;p i tak cały czas mu te bąbelki leciały z tyłka jak robił se jeść albo co innego.Później znikły.i jeszcze miałam coś takiego że w innej rodzinie zaczeła mi latać jak duch jedna dziewczyna hehe fajnie to wyglądało.jak se przypomne to dopisze jescze.Albo (nie wiem czy to śmieszne) mój sims miał odmrożenie i ,,kraknął" i sie połozył.Była to rodzina jednoosobowa i nikt mu nie pomugł ale enegia mu rosła.Albo miałam rodzinkę w której sie przeteletportowała simka do skrzynki (być może ja niechcący ją tam wziełam kodem) akurat jak się kąpała.I wszyscy co przechodzili to sie darli że ona goła xDach te nasze simy ;D uśmiałam się jak nie wiem też czytając wasze texty

Ostatnio edytowane przez Liv : 01.08.2010 - 17:36
Frida20 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.07.2010, 09:44   #784
kotecek

Moja simka ma wspomnienie, że jest ona jedyną osobą którą tak kocha....
Druga simka ma we wspomnieniach, że umarła i że poznała sama siebie ...
kotecek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.08.2010, 16:18   #785
lukaszmaciuk
Guest

Domyślnie

do kazdego przychodzi RAZ rod humble i wrecza komputer nie? a do mijego kolegi przychodzil i codziennie wreczal komputer i mi mowil ze mial z 40 komputerow,blad w grze nie? a mi raz mowil tski koles z klasy co duzo klamie ze mial opcje w sims 2 czas wolny zrob pieczatke z odchodow ,zmyslil to chyba a mi taki kolega starszy ode mnie mowil ze przyszedl mroczny kosiarz do niego i siedzial 2 h i byl najpierw na kiblu a potem pil kawe i ogladal tv,dziwne nie?

a i jeszcze cos! na studiach w takim najwiekszym domu chyba na 12 studentow woidzialem kolesia mial na imie bartek i byl ubrany w stroj krowy i gral na komputerze tez go widzieliscie? stroj krowy xd xd

Ostatnio edytowane przez Liv : 01.08.2010 - 17:34
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Naruszenie Regulaminu
stare 01.08.2010, 17:09   #786
szprotka02
Guest

Przychodzi moja simka do narzeczonego (z własnej woli) i coś do niego mówi. Najechałam na czynność, gratulowała mu. Ale zgadnijcie czego : D . W myślach (chmurka) miała "bara-bara" xD

gratulowała mu ! haha xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2010, 14:17   #787
lukaszmaciuk
Guest

a!mam jeszcze cos! para daniel przyjemniaczek i kasia langerak zadzwonili po gosci by przyszli na ich slub i byla tam rodzina hak,ale jak to mozliwe bo byli przeciez w skrzyni rodzin!a potem patrzylem i pisalo rodzina hak nie ma telefonu! błąd w grze chyba nie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2010, 10:57   #788
Ana021
Guest

Wczoraj moja koleżanka przygarnęła kota,ale policjantka po prostu zapomniała go wysadzićAle na panelu rodziny był
I,nie wiem czy to się kwalifikuje,ale moja Simka ma współlokatorkę,która codziennie ok.23 idzie "załatwiać sprawunki"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2010, 11:18   #789
Mycia

U mnie jest dziwna sytuacja z ciążą:

Kiedy chcę żeby simka miała dziecko to biorę faceta do łóźka no i tą simkę.To jak wciskam: "Postaraj się o dziecko".To muszę robić to kilka razy to jest bezpłodność czy jak ?
Mycia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.08.2010, 20:27   #790
bubel-96
Guest

Nie, po prostu nie za każdym razem zachodzi się w ciążę.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania