![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam nowy problem otóż po zainstalowaniu simsów i wgraniu dodatków do gry oczywiście wgrałam ich mnóstwo,po włączeniu gry pojawiło się takie okienko z 4 wykrzyknikami lub 5 i ja na to uwagi nie zwróciłam i włączyłam sobie Miłowo i nagle dla mnie to tragedia ! ! ! pojawił się czarny Ekran i przycisk od monitora zrobił się pomarańczowy dalej to minęło ale powróciło gdy budowałam dom dla państwa Hak i pojawiły się takie paski na monitorze i one przerywały widok i nagle znowu czarny ekran Pomóżcie mi błagam ! ! !
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jaką masz rozdzielczość.?
I pirat czy orginał? |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to jest w 100% oryginał o jaką rozdzielczość ci chodzi i w ogóle co to ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wygląda to na problem z kartą graficzną. Masz zainstalowane najnowsze sterowniki do grafiki i DirectX?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dziś był komputer reperowany więc pan mógł zainstalować lub odinstalować sądzę że to może być problem tych dodatków... a przecierz nie chcę aby kolejny raz szedł do naprawy :<<
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dodatki nie psują grafiki, ale na wszelki wypadek przenieś je np. na pulpit i uruchom "czystą" grę. Sprawdź też sterowniki, o których pisałem powyżej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ale gdy włączyłam pisze tam No Signal Dected czy coś w tym stylu i jak klikam to tam jakieś dźwięki sprzedanego przedmiotu słyszeć
|
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A może po prostu masz źle podłączone kabelki, albo jakiś zwierzak Ci je przegryzł?
Szczególnie sprawdź ten łączący monitor z komputerem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Czyli grafika Ci pada podczas gry. To może być wszystko, począwszy od słabego zasilacza, poprzez obluzowane kable i błędy w oprogramowaniu sprzętu, skończywszy na problemie z pamięcią. Żeby wykluczyć problem z softem przeinstaluj sterowniki karty graficznej i directX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
bjork-mam zwierzaka,ale on unika kabli na kilometr a skoro wspominasz o kablach zaraz sprawdzę.Muszę tylko jeszcze gre przetestować i powiem wam...
Ostatnio edytowane przez Altanis : 11.11.2008 - 07:31 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|