![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
potrzebuje tylko "adresu" gdzie dac domki....
i fajnych ubran: -dla facetow i chlopakow(plec meska jednym slowem) -starozkowie - cala plec zenska(czesciowo z stylu hippie) Fajnych domow najlepiej z wyposarzeniem.... ![]() Fryzur: -styl hippie -loki(rozne) -dlugie tak do polowy plecow... Sukienek w stylustaroswieckim i starozytnych strojow dla nastolatek w stylu manga lub anime... I fajowych obiektow.... i pytko: na mothesim(czy jakos tak) trzba sie zalogowac czy cos?? i prosze o strony bezplatne! Ostatnio edytowane przez *Neina* : 28.08.2005 - 20:47 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Potzebujesz Strony swojej DO publikacji?
Na modthesims trzeba sie zarejestrować za free |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
potrzebuje gdzie wgrac domki to wszystko, bo gdy wpakowalam domki tam gdzie fryzurki i cozki i meble to ich nie ma w grez...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No wszystkie obiekty do Downloads - domy też
Nie które się instaluje obiekty ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mozesz mnie zarehesstrowac na mothesims Snake Eye?? plis mnie tow ali , ze bedziesz znał haselko ale ja musze sciagac jak bedziesz potrzebowal danych to na PM!
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Eeee ale zeby pobrac nie trzeba rejestracji...tylko zeby foty widdziec.Wogóle nie wiem czy tam nie banuja za posiadanie 2 kont ;D
E.b Bruno : tak, banują na ip ![]() EDIT: No patrz jakie świnie ;p <jołk><zadnych aluzji><tylko jołk> Ostatnio edytowane przez Snake Eye : 29.08.2005 - 21:54 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
serio??
sprobuje cos sciagnac... ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
sciagnelam zeczy i ich niema w grze! jest tylko jeden dom , ktory jest bo byl ten sim w podelku, no.........
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie znależć pył wróżek | Chiqa | The Sims 1: Rozszerzenia | 5 | 01.03.2004 13:31 |
Gdzie kupić orginał? | Tairh | The Sims 1: Rozszerzenia | 4 | 02.11.2003 17:19 |