|
|
#71 |
|
Guest
|
Siemka mam taki maly problemik zwiazany z dzwiekiem.Chodzi o to ze jak wchodze w interakcje ze zwierzakiem (obojetnie czy z psem czy z kotem) to nigdy nie slychac tego co mowi sim ani szczekania psa czy miauczenia kota :/ Moze to nic wielkiego ale mnie wkurzaja takie niuanse, musze miec wszystko ladnie i wporzadku ;p Wczesniej tez nie bylo slychac odglosu i mamrotania sima jak sie teleportowal ( sposobem ninja) ale jak zmienilem zeby gra dzialala w trybie zgodnosci z windows xp sp 3 to juz byl dzwiek.Ale ze zwierzetami nadal nic.
PS jesli to cos ma do rzeczy to gram na windows 7, kiedys na XP wszystko smigalo, te same dodatki byly jak i teraz.Dodam tez ze przeinstalowalem ts2: zwierzaki i nic sie nie zmienilo.Moze akurat te pliki dzwiekowe ( szczekanie, gadanie sima do zwierzaka) sie nei skopiowaly z plyty ? z gory dzieki. |
|
|
|
|
|
#72 | |||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem czy to tez nie jest wina ramu jesli masz tylko jeden giga, może Ci po prostu wywalać takie cuda, bo komp jest zbyt obciążony. Jeśli jednak masz laptopa to jest to ewidentnie wina zintegrowanej karty graficznej, ja mimo nowego lapka, ciągle mam z tym problemy na simach. Niestety chyba nie da rady nic z tym zrobić.Cytat:
|
|
|
|
|
#73 |
|
Guest
|
Hmm .. Tylko ze ja nie sciagalem nic z internetu do simsow nigdy .. sproboje sie jeszcze pobawic z trybami zgodnosci z roznymi systemami.
|
|
|
|
#74 |
|
|
nic z neta? no to wracamy do punktu wyjścia... może spróbujmy inaczej, masz komputer stacjonarny czy laptop?
|
|
|
|
#75 |
|
Guest
|
Komputer stacjonarny.
|
|
|
|
#76 |
|
|
Mam pytanie. Chciałabym zainstalować TS2 (mam oryginalne) i wkładam płyte biore autorun i wychodzi komunikat "włóź do napędu dysc CD/DVD
i co mogę z tym zrobić???
Powiedz TAK transplatologi!!! http://www.powiedztak.allegro.pl/ Powiedz TAK.. tak jak ja! Ja już powiedziałam TAK kupiłam bransoletke W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne.... Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje.... |
|
|
|
|
|
#77 |
|
|
Przeczyść płytę, a potem trochę mocniej wciśnij do napędu (trochę, bo jeszcze uszkodzisz :o). Albo uruchom ponownie komputer/laptop, nie wiem czy to zadziała, ale jak się odświeży może będzie bardziej pobudzony do pracy xd Kiedyś tak miałam ale sobie odpuściłam. Po połowie roku sobie przypomniałam i wtedy poszło normalnie :o
Albo spróbuj włożyć to na próbę na innym komputerze w domu (jeżeli jest). To raczej nie jest wina płyty. Może jeszcze wkładaj i wykładaj na przemian, a jak po pięciu razach nie zadziała zainstaluj to sobie następnego dnia. I nie kupuj nowej płyty, bo nie trzeba. Ostatnio edytowane przez Fisia : 12.08.2011 - 19:55 |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Guest
|
simsiara1991, takie zabawy we wkladanie i wykladania plyty w naped raczej nic nie dadza
. Ostatnio tez mialem taki problem, zakonczylo sie na kupnie nowej stacji dyskow.Zobacz czy naped CI czyta inne plyty, jesli tak to jednak wina Twoich TS2, a jesli nie czyta to masz popsuta stacje dyskow.Pewnie laser sie zuzyl.. Nowy naped - wydatek rzedu 100 - 120 zlotych.Przyjdzie do Ciebie fachowiec i w 15 minut zrobi .PS Jakies pomysly co do mojego problemu ? |
|
|
|
#79 |
|
|
Problem: sim zawiesza sie po zrobieniu zdjęcia. Pomaga jedynie wyłączenie gry bez jej zapisywania, w przeciwnym razie sim po uruchomieniu pozostaje nadal nieruchomy. Próbowałam komendy boolProp ale gra jej nie przyjmuje. Nie moge sobie poradzić z tym problemem. Proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Guest
|
Ehh wyglada na to ze moj problem zaginal wsrod innych pytan no trudno
|