![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
a więc oto moja lista potrzeb
1.kolczyki dla dorosłej simki lub dla nastolatki 2.włosy z grzywką dla dorosłej 3.jakieś ładne sukienki dla nastolatek i małych dziewczynek (ale nie do dakich co raczkują tylko co chodzą do szkoły) 4.ładne jensy dla panuw 5.piżamy dla pań (dla dorosłej simki) 6.ładne ubranko dla dziewczynki lub chłopczyka który pełza oto cała lista o i jeszcze jedno czy dla niemowląd można mieć jakiesi ubranko??? pozdrawiam Natix :* |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dziękuje bardzo z odpowiedz.a wogule co to jest hack???
pozdrawiam Natalia |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hack to coś, co zmienia nam coś w grze (dziwnie zabrzmiało
![]() Można z Internetu ściągnąć najróżniejsze hacki, np.: - hack na to, żeby nie więdły rośliny, - hack na to, żeby można było stawiać przedmioty na ulicy, - hack na branie ślubu w dowolnej sukni, a nie maxisowej, - hack na to, żeby Simy nie miały maxisowej skóry, tylko błyszczącą, - hack na więcej niż 8 osób w rodzinie. Daje się je do Downloads tak jak inne dodatki. Hacki mogą powodować różne błędy, czasem trzeba przez to odinstalować i zainstalować grę, jeśli dużo zepsują.
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Oto stronka http://thesims2.ea.com/about/holiday_renders.php i na niej powinien być takie ubranko. Natix |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Może tak ale Nowy Roczek nosi taki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() PS. Odpowiedziałam Ci na PM, ale nie wiem, czy doszedł, bo wyskoczył błąd.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|