![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze - w którym miejscu Cię obraziłem?
Po drugie - może Ty przeczytaj dokładnie co jest na tej stronie - na samym dole jest kilka linków, ostatni z nich prowadzi do The Pirate Forum, gdzie w dziale FAQ (link) jest wyjasnione dokładnie co to jest za serwis. Możesz dowiedzieć się z tego tematu, że strona ta jest dziełem graczy którzy uważają, że dodatki powinny być darmowe ponieważ: - płatne strony stwarzają niesprawiedliwy podział wśród graczy (na tych, którzy kupuja dodatki i tych, którzy tego nie robią, bo np. nie stać ich na to), - programy do tworzenia dodatków (SimPe, CEP) są darmowe, więc dodatki też powinny być bezpłatne, - płacenie za możliwość skorzystania z dodatków jest anomalią w świecie gier Powyższe stwierdzenia są owszem prawdziwe, ale to nie tłumaczy piractwa. Ponadto w dziale "How the Booty works" jest wyraźnie napisane, że dodatki zamieszczone w tym serwisie pochodzą od użytkowników płatnych stron, którzy najpierw wykupili je, a następnie "ofiarowali" twórcom tej strony, żeby każdy mógł je pobrać za darmo. Dalej twierdzisz, że ten serwis jest legalny i prowadzony przez EA Games? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Koornela- moderator by jej raczej bana nie dał, ponieważ zdania na temat wyżej wymienionej stronki są podzielone. Ja akurat sądzę tak jak haughton, który inteligentny rzeczywiście jest. Poza tym uważam, że sprawy IQ raczej nie podlegają dyskusji, bo przecież nie znamy się osobiście.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|