![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Poszukuję strony, gdzie znajdę meble do kuchni, najlepiej z drewna. Bynajmniej chodzi mi o to, aby ta kuchnia była taka przytulna, typowo "babcina", taka akurat do domku na wsi, leśniczówki.
![]() Chodzi mi nie tylko o blaty, szafki itd., ale również akcesoria ozdobne typu chlebak, stojak na noże itp. Aha, i najlepiej nie z modthesims, bo nie jestem tam zarejestrowana ![]() Pozdrawiam, Sara. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
zobacz tutaj
http://www.vitasims2.com/sims2.htm |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki! ^^
Znacie może jeszcze jakieś strony na których znajdę również tego typu meble do sypialni, łazienki itd? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
zobacz na tej stronie,do ktorej podalam Ci link
mnie sie podoba ten komplet ![]() ![]() ![]() ale razem wazy 200mb i mi to jest troche za duzo,chociaz w grze prezentuje sie fajnie,a sciagniesz go stad link usunięto strona jest 100% legalna,redagowana przez EA Games,ktora jest przeciwna pobieraniu oplat za dodatki i dlatego stworzyla ta strone Ostatnio edytowane przez haughton : 10.11.2008 - 04:04 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez haughton : 10.11.2008 - 04:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
haughton-tutaj pod zdjeciem masz wielki napis
ktory glosi,ze na tej stronie nie ma nic nie legalnego,widze,ze Twoja znajomosc jezyka angielskiego jest slaba,wiec popros kogos,zeby Ci ta srone prztlumaczyl i nie posadzaj innych o piratcwo,jezeli nie mozesz tego udowodnic Nara Ostatnio edytowane przez haughton : 10.11.2008 - 04:05 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
ilona, znam język angielski na tyle, żeby zrozumieć dokładnie co tam jest napisane, nie znaczy to wcale że informacje tam zawarte są prawdziwe. Nie zmienia to też faktu, że dodatki są tam zamieszczone nielegalnie.
P.S. Logicznie rzecz biorąc: nie wyobrażasz sobie chyba, że pracownicy EA wykupili abonament na wszystkich płatnych stronach, ściągnęli wszelkie płatne dodatki, po czym zamieścili je na napędce skleconej stronie www (w dodatku w domenie "org")? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
EA jest przeciwna pobieraniu oplat za dodatki,poniewaz uwaza,ze w the sims beda grac rowniez dzieci i niby jak maja sciagnac platne dodatki,ktos juz tutaj na forum poruszyl temat tej strony i tak jak ja uwaza,ze jest legalna,a tak wogole sadzisz,ze moderatorzy tego forum pozwolili by na to ,aby link do tej strony byl w linkarni,jezeli ta strona byla by nielegalna?Nie peirwszy raz poruszasz ten temat,wiec jezeli uwazasz,ze ta strona jest piracka,to z niej nie korzystaj i jezeli moglabym Cie prosic,to juz dalej nie komentuj,bo to jest temat rzeka.
Ktos prosil o kuchnie,a jest dyskusja na temat strony. Przejzyj sobie tutaj umeblowane domy link usunięto co drugi posiada platne dodatki i mozna go legalnie sciagnac. Ostatnio edytowane przez haughton : 10.11.2008 - 04:05 |
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]()
Jeśli moderatorzy uznają za stosowne, to skasują moje posty ale niestety nie moge sie powstrzymać od komentarza, gdy czytam takie wypowiedzi.
Cytat:
Cytat:
Naprawdę nie przeszkadza mi, że ściągasz sobie dodatki z tego typu stron. Drażni mnie natomiast fakt, że wypisujesz niesprawdzone informacje i upierasz się iż jest to w pełni legalne opierając się na tym, co ktoś napisał na "jakiejś-tam" stronie www (która nawet nie posługuje się logo EA, a na oficjalnej stronie producenta nie ma żadnej informacji na temat tego serwisu z dodatkami) oraz uzasadniając to stwierdzeniem "bo jak niby dzieci mają ściągac płatne dodatki?". Ostatnio edytowane przez haughton : 10.11.2008 - 04:06 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|