Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 6 5.61%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 1 0.93%
3 gwiazdki - Przeciętne 12 11.21%
2 gwiazdki - Zgroza 19 17.76%
1 gwiazdka - Strach się bać 69 64.49%
Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 03.03.2006, 01:23   #11
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Moim zdaniem ten 3 odcinek jest najgorszy, jeśli chodzi o ten cały chaos i błędy. :con: W pierwszym i drugim jeszcze uszło, ale w trzecim nie widzę, żebyś się szczególnie starała- być może odcinek był robiony na szybko.
Początek jeszcze był dosyć ciekawy, ta cała sytuacja w szkole (gdyby tylko była opisana bardziej zrozumiale , wypisywanie przyjaciół i wrogów na kartkach, pyskowanie do nauczycielki... Moim zdaniem fajne. Ale już druga część fs z tym beznadziejnym tekstem na czele ("-Lesby wy jesteście ha ha ha") w ogóle mi się nie podoba... Chyba rzeczywiście robione na szybko.
Ogromnym plusem Twojego fs są zdjęcia- naprawdę bardzo mi się podobają (pomimo przezroczystych elementów na którejś fotce).
Cytat:
Napisał jutta
Tego nie stwierdza narrator. Nie ma nigdzie powiedziane, że tak się zdarzyło faktycznie. To mówi Sara. I kiedy to pierwszy raz przeczytałam, byłam pewna, że okłamuje Alicję, wykorzystując to, że można dziecku wcisnąć każdą głupotę.
Ale ona mówi to do Elżbiety (tej matki), a nie do Alicji...

Cała fabuła, tematyka mi się podoba, ale te teksty wszystko psują. Można się śmiać z różnych rzeczy w fs, ale z orientacji seksualnej to przesada. Tzn. ja nie mówię, że Ty świadomie się wyśmiewasz, ale pomyśl, zanim coś takiego napiszesz (chodzi m.in. o ten ostatni tekst). Musisz sobie uzmysłowić, że ktoś na forum też może być takiej orientacji (a raczej na pewno jest, bo to wcale nie taka rzadkość) i to zobaczyć, a to ani na poziomie nie jest ani nie śmieszy. Na forum było już fs o podobnej tematyce, ale "normalnie" napisane, bez jakiegoś szydzenia, bo ja tak to właśnie odbieram, nawet jeśli to szydzeniem nie jest.
Oceny jeszcze nie wystawiam, dam po 4. odcinku...

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania