|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 14
|
Wow ! Bardzo ładny ale nie pasi Mi toilet w łazience. I jeszcze ten kolor.
8/10. P.S. Z kąd masz kafelki w łazience ? |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bryła dosyć interesująca. Według mnie czerwone cegły współgrają z dachem.
Niezbyt podoba mi się wyposażenie, ale to kwestia gustu. Rozmieszczenie mebli jest za to dobrane. Jedyne co mnie razi, to brak osobnego pokoju na sypialnię (chodzi mi o drzwi). Mimo wszystko, przydałaby się ta odrobina prywatności. ![]() Jak na starter, zbudowałeś ciekawy dom. |
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Ładny domek tylko że ma dodatki z netu
.
|
|
#5 |
|
Guest
|
będzie do pobrania? nie musi być wersja umeblowana.
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 22
|
Cytat:
A domek śliczny. Mi trochę przypomina domek letniskowy Wygląda bardziej realistycznie przez sufit. Kurczę jak ja bym chciała tak ładnie budować.
Ostatnio edytowane przez luja : 14.10.2007 - 20:56 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Domek super. Doskonały dla jednoosobowej rodziny. Funkcjonalny. Ogródek można zrobić gdy sie zarobi. Jednym słowem C U D N Y.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Bryła: Lubie takie proste i wyglądające na przytulny domek. 10/10
![]() Dach: Pasujący do klimatu tego domku , jednak lubie inne 9.5/10 Ogród:Żadnego niewidze , a nie lubie gdy domy nie mają ogrodu . 0/10 Kuchnia:Wszystko pasujące do siebie + ładne ustawienie i kolor pomieszczenia 10/10 Łazienka: Ładny kolor , podobają mi się kafelki , jednak zlew mi niepasuje 9/10 Salon:Troche bym zmieniła , dała więcej dekoracji 5/10 Sypialnia:Według mnie pusta i taka smutna ( ) 3/10Ale jak dom jest za taką cene to i tak 10/10 Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Janvier : 15.10.2007 - 10:34 |
|
|
#9 |
|
Reputacja: 13
|
Mam nieprzyjemne wrażenie, że już ten domek widziałam.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Daje maksymalnie minimalne punkty 4/10. Niestety nie podoba mi sie. Ja rozumiem że właściciele koze mają (podobno kozy zjadają wszystko) a ta koza zjadła ogród! Niedość że w środku drzwi są najtańsze to jeszcze białe a żeby tego mało było to innego koloru niż łuk. Ściany wewnątrz okropne tak samo żółta podłoga w salonie NIEPOTRZEBNIE połączonym z sypialnią! NIEWYPAŁ i zrobiło sie 3/10!
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|