![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Siemka! Potrzebuje przedmiotów,podług i ścian , fryzur, okularów i ubrań mam nadzieje, że mi ktoś pomoże. PILNE!
Oto lista: Przedmioty: -noże -karabiny ![]() -nowoczesne biurka -nowoczesne komputery -duże okna -jakieś stare meble (nie stare w sensie z XIXwieku, tylko też jakieś obszarpane) -zepsute przedmioty -orginalnych rzeczy do jadalni, salonów, kuchni, sypialni, łazienki -duże telewizory Podłogi i ściany: -brzydko wyglądające tapety (takie obszarpane) -brzydko wyglądające podłogi -fajne tapety i podłogi Fryzury: -modne fryzury dla mężczyzn (dorosłych) i kobiet (dorosłych) -ciemne czapki -z czapkami policjantów Ubrania: -mundury policjantów (ale innych niż tych simowych) -jakieś ciemne garnitury, płaszcze -modne ubrania dla kobiet i mężczyzn (dorosłych) Okulary: -duże i ciemne okulary -takie jak dla osób ze słabym wzrokiem (najlepiej w niebieskich oprawkach) Potrzebuje także kominiarki i tego programu do dodatków co je chyba pożądkuje (zapomniałam nazwy) Ja też szukam, więc nie zdaje się tylko na waszą łaske ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
THX! Bardzo mi pomogłaś. Ja szukałam ale mi jakieś błędy wyskakiwały...
Dzięki i pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|