Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co ci się najczęściej rodzi?
Dziewczynka 222 29.80%
Chłopiec 239 32.08%
Po równo 115 15.44%
Nie licze! 140 18.79%
Moje simki (simowie ) nie zachodzą w ciąże 29 3.89%
Głosujących: 745. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.10.2005, 11:18   #1
the fly
Guest

Domyślnie

Co tam płeć dziecka, byle było zdrowe
Mi się rodzi po równo, a czasem w rodzinie sami chłopcy lub same dziewczynki. Bliźniaki rzadziej, ale się zdaża xP
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.10.2005, 20:28   #2
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Szkoda, że nie ma w simsach smutków związanych z ciążą... Byłoby naturalniej! Np. poronienia, chore dzieci itd. To trochę okrutne, ale tak simsy są za idealne i nie mają prawie rzadnych zmartwień...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2006, 20:53   #3
Vasa
Guest

Domyślnie

wiesz to dobry pomysł . Myśle że było by ciekawe.

Wtrące coś na marginesie. Po czym poznac ze simka jest w ciązy?Jest jakiś napis?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2007, 09:28   #4
Ala20

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!!

U mnie w domu kiedys było po wprowadzeniu meza takiej jednej baby było 8 osób. Ciagle starali sie o dziecko i cos nie mogli. Juz 15 razy to robili! I wtedy sie skapnełam ze jest za duzo osób w tym domu. I ich wprowadziłam do innego domu. I dałam na postaraj sie o dziecko. I sie urodziły bliznięta. chłopak i dziewczyna. Najpierw miałam chłopakow, pozniej dziewczyny, pozniej chłopkaka i dziewczyny a u siostry tej baby są chłopcy blizniaki. a i na poczatku jak to robili to ciagle na postaraj sie o dziecko. czyli mozna wprowadzic jedna rodzine do drugiej ale musi byc najwięcej ile tylko mozna lokatorow i jak chcesz miec blizniaki to ciagle na postaraj sie o dziecko i (duzo razy trzeba) i za jakis czas wyprowadzic sie do starego domu i tam juz aby zaszła w ciaze (w tamtym domu nie zaszła). I masz blizniaki. A jak maja mało energi czy czegos tam (towarzystwa i zabawy na pewno nie maja mało to kod maxMotives.

Ostatnio edytowane przez Eámanë : 17.08.2007 - 09:37
Ala20 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2007, 09:50   #5
Jean

Co do bliźniaków to ja kazałam mojej jeść gdy była głodna ciasteczka, a potem coś innego sobie gotowała. I tak w kółko. I proszę! Mam dwojke dzieci : Beyonce i Jay-F ( ich nazwisko fune XD)
stare 17.08.2007, 21:33   #6
Tittellë
Guest

A u mnie miałam rodzinkę Dariusza i Anetkę i pewnego dnia postanowiłam aby się postarali o swoje potomstwo. Kiedy kliknęłam Anetą na Darka urodził się chłopak, a kiedy zrobiłam odwrotnie urodziła się dziewczynka . Mam sposób na bliźniaki, lecz nie wiem czy u Was też będzie sie sprawdzał wiec mianowicie: W czasie ciąży kliknęłam B&B ( było to dzień przed nadejściem dziecka na świat) i gdy nadeszła upragniona chwila porodu, patrzę a tu pisze, że narodził się dwaj nowi simowie.
Ps. Wypróbowałam to chyba pięć razy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2007, 15:33   #7
Ylva
Guest

Masz wyżej...
Forcetwins- u mnie działa.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2007, 20:03   #8
RoxyFM

słuchajcie, jak simka jest w ciąży nic już nie zdziałacie.To jest już zamówione co do ilości dzieci.Jak tylko simka zachodzi już wtedy można insimenatorem sprawdzić ile ich będzie.I tak samo można insimenatorem zmienić.
RoxyFM jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.10.2007, 15:55   #9
Samantha
Guest

Cytat:
Napisał RoxyFM
słuchajcie, jak simka jest w ciąży nic już nie zdziałacie.To jest już zamówione co do ilości dzieci.Jak tylko simka zachodzi już wtedy można insimenatorem sprawdzić ile ich będzie.I tak samo można insimenatorem zmienić.
Gdy moja Simka jest w ciąży wpisuje kod forceTwins i zawsze ma bliźniaki. Ostatnio ściągnęłam sobie fajny hack na trojaczki i czworaczki z modthesims2!! Jednak strasznie dużo pracy jest z taką ilością dzieci:con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.09.2007, 14:35   #10
_SIM_
Guest

Znam sposób na bliźniaczki! Najpierw trzeba wpisać kod: "boolProp TestingCheatsEnabled true", chyba każdy to zna. Istnieje kod na bliźniaki: "twinzr2cute". Nie wiem tylko kiedy go trzeba wpisać.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania