|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mojej koleżance urodziły się bliżniaki kiedy rodzice mieli inny kolor skóry. Na trzy próby udały się dwie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to jest trochę...na ślepo z tymi bliżniakami....próbowałam na wszystkie sposoby u mojej koleżanki i każda ;( próba się skończyła z niepowodzeniem....
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie...
Chwila zagrania muzyczki, to chwila losu dziecka/bliźniaków. Mimo, że niektórzy gadają, że jakieś, ciasteczka, spaghetti czy tam łosoś pomaga, to to jedna wielka bzdura. W SimPE, simy w ciąży mają w Sim Description dodatkową linijkę textu (jak to dokładnie sprawdzę, to napiszę szczegółowo), z dodatkowmy cyframi u bliźniaków i brakiem tych cyfer u jedynaka. Zmieniając je, możemy stworzyć drugie dziecko w łonie. Najlepsze jest to, że wy wiecie swoje i to wam starczy. Pewnie mnie nie posłuchacie... Ale ja wam dobrze mówię. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Uruchomić SimPe (wybrać otoczenie gdzie jest simka) 2. Wybrać Neighborhood/Memory i przejść do swojej simki 3. Jako ostatni wpis powinien być "[inviseble] Controller - Pregnacy" zaznaczyć go 4. w prawym dolnym okienku będzie wpis w rodzaju "0009 0039 0040 0001". Pierwsze trzy poczwórne koleiki cyfr (czyli w tym przypadku 0009 0039 0040) dotycz ząpewnie z kim jest dziecko itd. Natomiast ostatni wpis 0001 lub 0002 oznacza 1 dziecko lub 2 dzieci 5. Wystarczy zmienić 0001 na 0002 zapisać zmiany i simka będzie miała bliżniaki. EDIT: Aha. Sprawdzałem czy da się wpisać 0003 i będą trojaczki. Niestety rodzi się wtedy tylko 1 dziecko Ostatnio edytowane przez miki2207 : 18.06.2005 - 11:54 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja miałam już 3 razy bliźniaków.... I powiem wam szczerze, że już nie chce... Za dużo roboty z dziećmi. Raz nawet facet urodził bliźniaczki kosmitki jak go ufo porwało
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bliźniaki są spox ,ale bez opieqnki ani rusz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
blondie89- wydaje mi sie ten sposob na blizniaki nie mozliwy bo gdy simka jest juz w ciazy opcja"postaraj sie o dziecko" jest zablokowana. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |