![]() |
#122 | |
Guest
|
![]() Cytat:
bardzo podobny temat jest w uwagi na temat gry tu http://forum.thesims.pl/showthread.p...ewpost&t=11920 Ostatnio edytowane przez Lord Voldemort : 11.02.2005 - 17:17 |
|
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
Jezeli chcesz dziewczynke musisz facetem kliknąc na babe i dac postaraj sie o dziecko. U mnie zawsze sie sprawdza spróbuj sobie i powodzenia zycze
|
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Według mnie to kwestia szczęścia . Trzeba mieć farta
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
a nie wiecie jak zrobić zeby wybrać sobię płeć bliżniaków
|
![]() |
![]() |
#126 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Heh... Będę musiała wyprubować. Mi się rodzi większość dziewczynek, ale chłopcy też są
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
Bliźniaki....Jaki jest sposób żeby ich nie mieć? Ja miałam już bliźniaki 14 razy! Tylko w jednej rodzinie miałam dziewczynke, a w reszcie bliźniaki... To jest okropne!
Jeżeli istnieje jakis przepis na bliźniaki, to ja go nie znam. Wiem tylko, że karmiłam swoje simki sałatką i rodziły bliźniaki, ale nie sądze żeby to był jakiś sposób... |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
Ja raz miałam bliźniaki (nie wiem jak) ,ale od tamtej pory nie zaglądam do tamtej rodzinki. Mam tam dwójkę nastolatków i do tego dwa bachory (córeczki- bliźniaczki). Poza tym mam tam jakiegoś ojca zwariowanego ,że nie da się grać ;(
|
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
u mnie napoczatku sie rodzili sami chlopcy ale odkat urodzily sie blizniaczki dziewczynki to rodza sie po rowno chlopcy i dziewczynki
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |