![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Nie wiem jak u Was, ale u mnie jak Nina Kaliente miała rodzić to pokazało się że "do rodziny należy teraz DWOJE dzieci"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Moja simka dużo jadła i nic!!!
Stała się ytylko grubvsza ![]() A dziecko było niesdtety tylko jedno (simka cały czas jadła przez całą ciąże była w kuchni i jadła). |
![]() |
![]() |
#144 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hej !!! Nie musiała być cały czas w kuchni ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
Moja simka cały czas jadła ciasteczka, nic więcej i w końcu urodziły się bliźniaki. Słiczniutka dziewczyneczka z najciemnieszją karnacją i chłopczyk z bardzo dużym nosem z najjaśniejszą. Z bliźniakami nie jest wcale tak źle.
|
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
Musze wypróbowac te "przepisy"
![]() ![]() a tak przy okazji mi się zawsze rodzą dzieci simów takie same! np. jak moja simka urodziła dziewczynke i po jakiśm czasie znów urodziła dziewczynkę to jest taka sama jak ta pierwsza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
ja tam wole nie wiedziec jakiej plci bedzie dziecko mojej simki
![]() ![]() gorzej jak urodza sie blizniaki........chlopcy.... |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
ja już to daawno odkryłam
![]() pzdr ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Ja uważam, że nie ma sposobu na płeć dziecka. Próbowałam z tymi wszystkimi tu podanymi przepisami i żaden nie poskutkował. A za to kiedyś bez niczego urodziły się bliźniaki. Myslę, że to wszystko jest losowe...
|
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
Wczoraj się tyle naczytałam, że jak simka pójdzie do pracy lub na parcelę publiczną w pierwszy dzień ciąży (nie ma jeszcze brzucha) to gdy wróci umrze... Czy to prawda? Przegapiłam dzień pracy przez to! Acha! Nina zaszła w ciążę.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |