![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
a ja znam przepis na bliznaki!!ja sie ozenialam z takimi juz zrobionymi w grze simami i zawsze mialam bliznaiki!!a dziewczynke mam jak klikne simka na sima a chlopca jak simem na simke
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
Właśnie wyłaczłam simsy. Urodziły mi się bliźniaki. Jak to zrobiłam?
Te blixniaki urodziła dziewczyna, która takzże ma, raczej miała (on nie żyje) brata bliźniaka. Wydaje mi się, że blixniaki są dziedziczne, bo wtedy urodzły mi się też właśnie chłopiec i dziewczynka... Oprócz tego przed samymi ich narodzinami simka zjadła cisteczka, ale to jest chyba mało istotne... |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Chyba mam rozwiązanie dla zdesperowanych, którzy koniecznie chcą mieć bliźniaki
![]() http://www.modthesims2.com/showthrea...5&page=1&pp=25 Na tej stronce jest do ściągnięcia plik, dzięki któremu można wybrać czy się chce mieć jedno dziecko, bliźniaki, a nawet trojaczki lub czworaczki. dokładniej --> ten plik znajduje się w pierwszej wypowiedzi na tej stronce i ma nazwę Triplets&Quadsmod_ver_2_0b.zip (sorry, na innym forum niektórzy nie mogli go znaleźć). Pod nim znajduje się podobny plik do ściągnięcia, z tą różnicą, że po zainstalowaniu go nie można wybierać ile dzieci się urodzi (tak mi się wydaje w każdym razie, nie chce mi się dokładnie czytać ![]() ![]() ![]() ![]() aha, nie ręczę za skuteczność, bo na razie nie zdążyło mi się nic urodzić ![]() czytałam też gdzieniegdzie, że narodzinom bliźniaków pomaga częste głaskanie po brzuszku (mnie akurat pomogło, ale to nie musi być reguła) i że jest jakiś kod na bliźniaki, poszukam, może znajdę ![]() ![]() ![]() ![]() heh no i sory jeśli to już gdzieś wspomniano. ja nie widziałam ;] |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Znacie jakis przepisa żaby nie rodzili się tylko chłopcy? :/ już mam dość, 1 na dziesięc dzieci to dziewczynka.
|
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam wszystko tak jak pisaliście na początku i nic!! ANi razu nie urodziło mi się tak jak chciałam !!! A bliźniaki NIGDY!!!!
|
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
Nie ma sposobu na chłopca czy dziewczynke, a szkoda, bo mi ciągle rodzą się chłopcy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Mojej simce urodziło sie już 7 synów i córka
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
a mi sie jeszcze żadna dziewczynaka nie urodziła !! cały czas mam chłopców (ok. 7)
raz miałam bliźniaki ![]() ![]() ![]() i mam jeszcze przy okazji pytanko: czy moze być dziewczynka UFO ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
Gott, może być. Sama miałam. Bodajże Pascal ją urodził ;D. Nazwałam ją Alienka xD. Swoją drogą.... dawno w nich nie grałam ;p.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |