Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co ci się najczęściej rodzi?
Dziewczynka 222 29.80%
Chłopiec 239 32.08%
Po równo 115 15.44%
Nie licze! 140 18.79%
Moje simki (simowie ) nie zachodzą w ciąże 29 3.89%
Głosujących: 745. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.03.2005, 19:48   #151
Cocco
Guest

Domyślnie

U mnie często (ALE NIE ZAWSZE!) jest tak:
chłopiec, dziewczynka, bliźniaki, chłopiac.
Wiem, bo zazwyczaj rodzi mi się chłopiec, a później dziewczynka, a w jednej z rodzin miałam więcej.Ale ostatnio, pierwsza sie dziewczynka urodziła.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2005, 19:56   #152
Mareśka
Guest

Domyślnie

a ja znam przepis na bliznaki!!ja sie ozenialam z takimi juz zrobionymi w grze simami i zawsze mialam bliznaiki!!a dziewczynke mam jak klikne simka na sima a chlopca jak simem na simke
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 20:41   #153
Nulka
Guest

Domyślnie

Właśnie wyłaczłam simsy. Urodziły mi się bliźniaki. Jak to zrobiłam?
Te blixniaki urodziła dziewczyna, która takzże ma, raczej miała (on nie żyje) brata bliźniaka. Wydaje mi się, że blixniaki są dziedziczne, bo wtedy urodzły mi się też właśnie chłopiec i dziewczynka... Oprócz tego przed samymi ich narodzinami simka zjadła cisteczka, ale to jest chyba mało istotne...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 19:22   #154
Dzikuska
Guest

Domyślnie

Chyba mam rozwiązanie dla zdesperowanych, którzy koniecznie chcą mieć bliźniaki

http://www.modthesims2.com/showthrea...5&page=1&pp=25

Na tej stronce jest do ściągnięcia plik, dzięki któremu można wybrać czy się chce mieć jedno dziecko, bliźniaki, a nawet trojaczki lub czworaczki. dokładniej --> ten plik znajduje się w pierwszej wypowiedzi na tej stronce i ma nazwę Triplets&Quadsmod_ver_2_0b.zip (sorry, na innym forum niektórzy nie mogli go znaleźć). Pod nim znajduje się podobny plik do ściągnięcia, z tą różnicą, że po zainstalowaniu go nie można wybierać ile dzieci się urodzi (tak mi się wydaje w każdym razie, nie chce mi się dokładnie czytać ). po rozpakowaniu "haka" instaluje się owy plik nie do folderu, gdzie jest zainstalowana gra, tylko do folderu Downloads, który najprawdopodobniej jest w Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2 (tak na wszelki wypadek dla tych, którzy nie wiedzą )

aha, nie ręczę za skuteczność, bo na razie nie zdążyło mi się nic urodzić ale mam nadzieję że zadziała ;]

czytałam też gdzieniegdzie, że narodzinom bliźniaków pomaga częste głaskanie po brzuszku (mnie akurat pomogło, ale to nie musi być reguła) i że jest jakiś kod na bliźniaki, poszukam, może znajdę

heh no i sory jeśli to już gdzieś wspomniano. ja nie widziałam ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 15:00   #155
Jillian
Guest

Domyślnie Bliźniaki

Znacie jakis przepisa żaby nie rodzili się tylko chłopcy? :/ już mam dość, 1 na dziesięc dzieci to dziewczynka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 21:14   #156
*apple*
Guest

Domyślnie

Zrobiłam wszystko tak jak pisaliście na początku i nic!! ANi razu nie urodziło mi się tak jak chciałam !!! A bliźniaki NIGDY!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.03.2005, 15:47   #157
Andromeda
Guest

Domyślnie Nie ma...

Nie ma sposobu na chłopca czy dziewczynke, a szkoda, bo mi ciągle rodzą się chłopcy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2005, 07:35   #158
Skarpetka
Guest

Mad Wrr

Mojej simce urodziło sie już 7 synów i córka Szczerze mówiąc , strasznie mnie to wkurza :\ Spróbuje Waszych sposobów , może pomoże ... xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2005, 10:01   #159
gott
Guest

Domyślnie

a mi sie jeszcze żadna dziewczynaka nie urodziła !! cały czas mam chłopców (ok. 7)
raz miałam bliźniaki (Romea i Juli ) musiałam rozbudować im dom, więc wpisałam kod moveobjects on przeniosłam ich, rozbudowałam dom i jak weszłam w tryb życia to mi jedno maleństwo znikło ;( ;( ;( i teraz mam tylko 1 :1smutny:

i mam jeszcze przy okazji pytanko: czy moze być dziewczynka UFO ????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2005, 12:21   #160
Lillian
Guest

Domyślnie

Gott, może być. Sama miałam. Bodajże Pascal ją urodził ;D. Nazwałam ją Alienka xD. Swoją drogą.... dawno w nich nie grałam ;p.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości)

Zasady Postowania