![]() |
#182 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Luudzie, nie hack. Hack jest zły, też miałam. Hack jest be. SimPE jest dobry. W SimPE można wszystko. SimPE nie jest be.
|
![]() |
![]() |
#184 | |
Guest
|
![]() Cytat:
na dole pierwszego postu http://www.modthesims2.com/showthrea...t=56865&page=1 są dwa pliki. pierwszy (bez EP) jest do simsów 2, bez dodatku. drugi (z literkami EP) jest kompatybilny z rozszerzeniem gry. |
|
![]() |
![]() |
#185 | |
Guest
|
![]() Cytat:
O kurczaczki!:Ja ostatnio zauważyłam ze moja simka ma troche duzy brzuch jak na pierwsze powiekszenie brzucha...to znaczy nie ma strasznie duzego brzucha no ale taki sredni...(moze będą blizniaki ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
Hmm..jak simka jest w ciazy (blizniaczej) to ma wiekszy brzuch niz w normalnej ciazy???
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Jest kod na bliźniaczki!
|
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
Ja Wiem Jak ZrobiĆ BliŹniaki!!! :d Musisz Dwa Razy Pod RzĄd PÓjŚĆ Z Simem Do ŁÓŻka !!! Juz PrÓbowaŁam UdaŁo SiĘ Nie Wiem Jak U Ciebie BĘdzie
|
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
To bez znaczenia, ile razy idziesz do łóżka.
|
![]() |
![]() |
#190 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
ciąża + 0 razy = chłopiec ciąża + 1 raz = bliźniaki ciąza + 2 razy = dziewczynka Cytat:
chłopak dziewczyna bliźniaki chłopak i tak w kółko Ostatnio edytowane przez Cocco : 21.05.2005 - 16:10 |
||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |