![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
Według mnie płeć dziecka jest całkowitym przypadkiem i wiem co mówię. Pewnego razu moja simka urodziła bliźniaki - chłopczyka i dziewczynkę - byłoby cudownie gdyby nie to, że zawiesił mi się komputer i nie mogłam tego zapisać. Po ponownym włączeniu gry moja simka była w ciąży, dzień czy dwa przed porodem i ku mojemu zdziweniu urodziła tym razem dzieczynkę. Nie zapisując gry ponownie ją uruchomiłam i tym razem urodziło się dwóch chłopców... Powtarzałam kilkakrotnie tą czynność - rodziły się dzieci różnej płci i różna była ciąża - aż moja simka urodziła bliźniaków, chłopca i dziewczynkę. Stąd wiem, że simowa ciąża to dzieło przypadku i bardzo się z tego cieszę
![]() Intuicja - modthesims2 to strona w języku angielskim poświęcona grze the sims. Między innymi znajduje się na niej obszerne forum a także istnieje możliwość ściągania wielorakich dodatków dla simów, robionych przez graczy www.modthesims2.com ![]() Pozdrawiam wszystkich simowych maniaków! ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]()
Uwazam, ze nie ma przepisu na dziecko; na ilosc dzieci i jego plec.
Mnie tez sie czasem zdarzalo, ze gra mi sie zawiesila. I to akurat w momencie, kiedy simka urodzi dziecko. I za kazdym razem, kiedy uruchamiam gre ponownie, okazuje sie, ze dzieci np bylo jedno jest dwoch, albo byl chlopiec i teraz dziewczynka. Ale bardzo czesto zdarzaja mi sie blienieta. Niedawno zrobilam swoja podobizne. Wydalam ja za maz. Wydalam ja za maz za sima rasy czarnej z blond wlosami. Urodzilo im sie doch chlopcow, jeden mial kolor wloskow po matce, a drugi syn kolor po ojcu. Nie byloby w tym nic dziwnego, ale wlasnie synek z blond wloskami ma karnacje po ojcu. Maly czrny chlopczyk z blond wlosami. Fajnie to wyglada. Niewazne co sie urodzi, tu ktos napisal posta, ze jego simka nie moze zajsc w ciaze. Mnie tez sie kiedys zdarzylo, ze simka nie mogla zajsc w ciaze. W koncu jej meza porwalo ufo i on urodzil dwoch zielonych ufoludkow, ktorych ojcem (dziwne, kiedy dzieci simsy maja dwoch ojcow) byl Obcy Technik. |
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
A co trza zrobic zeby porwali kosmici bo ja chce kosmitki miec
![]() Albo jak zrobic zeby przylecial ufoludek???Bo ja chce sfatac moja babke z UFO :\ !!! |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]()
ja tez mialam blizniaki,wiesz co,mogladys sprobowac w naldrozszym luzku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Guest
|
![]()
Przecież na wszystko są kody. Na bliźnięta również.
|
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
Co do genów : pewnej parce(D.P + M.P) urodził sie synek...oto schemat
![]() (ojciec)D.Przyjemniaczek: -rude włosy -zielone gałki ![]() -dość szeroka twarz -bulwiasty nos ![]() -Normalne oczy (matka)Molly Przyjemniaczek: -Brunetka -Niebieskie oczy -chuda twarz -Normalny,prosty nos -duże oczy Synek : Damian Przyjemniaczek : -rude włosy(ojciec) -zielone oczy(ojciec) -chuda twarz(matka) -Prosty nos(matka) -duże oczy(matka) Taki ciekawy rozkład genów... |
![]() |
![]() |
#228 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy mi urodziły się bliźniaki, dorośli simowie nie mogli sobie z nimi poradzić i mimo, że obydwoje mieli aspiracje rodzinną w pragnieniach wyskoczyło im <mieć niemowlę -5.000>, a kobietw była w owym czasie w ciąży i kiedy urodziła przyszedł do nich psycholog i tak się skończyło z bliźniakami...
The deep, dark dyed colour may transfer to other garments or to your white sofa or chair. We also recommend to wash this garment separately,-at least the first times! Good luck with your new denim tights! Ostatnio edytowane przez myszkabiala : 18.08.2005 - 08:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]()
intuicja: jejku, juz nie przesadzaj :/. jezeli nie moze zajsc w lozku, to probuj tworzyc dziecko w duzej wannie, przebieralni czy gdzie tam sobie zechcesz, i normalnie zajdzie w ciaze.
|
![]() |
![]() |
#230 |
Guest
|
![]()
Intuicja nie przejmuj się
![]() PS. Mam 3 pary simów - ona kosmitka + on normalny, ona kosmitka + on normalny i on kosmita i ona normalna. Cały czas próbuję, żeby chociaż z jednego z tych związków wyszło zielone dziecko, ale nic nie skutkuje!! Czy zielone dzieci rodzą się tylko po porwaniu przez kosmitów??? HELP!! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |