![]() |
#232 |
Guest
|
![]()
Ja odnalazłem sposób na chłopczyka (jak dodąd miałem dziewczynki)
Jak sie weźmnie "Postaraj się o dziecko" na łóżku to rodzi sie dziewczynka. Jak na Dzakuzji to chłopiec - TO JEST NA 100% (przynajmniej w moim przypadku) |
![]() |
![]() |
#233 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
CZY KTOŚ WIE, JAK MOGĘ MIEĆ BLIŹNIĘTA PARĘ!!!!??? JAK DOTĄD JAK JUŻ, TO MIAŁAM ALBO DWÓCH CHŁOPCÓW LUB DWIE DZIEWCZYNKI. MYŚLAŁAM, ŻE TO NIE MOŻLIWE, ALE W JAKIMŚ TEMACIE KTOŚ MIAŁ PARKĘ. Ja korzystam z kanapek z szynką, jak chcę mieć bliźnięta. Plus to, co u mnie w grze uważa się za niemowlęta żeńskie, a co męskie. Ale parka? nie wiem O.o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
Ludzie wątpie żeby to zależalo od tego gdzie dziecko robili....
Ostatnio jedna babka zapłodniła sie w dżakuzi (i urodziła w tym samym miejscu ![]() i zrobiła sie dziewczynka xP ,ona już ma prawnuki,a właściwie miała,bo już zdechła ![]() Zwykle wychodzą mi dziewczynki.A często robie "sztuczne zapłodnienie" tombstone'm. Może to jakiś sposób??Bo dziś (między Donem Lotario a moją simką,Cathy{wnuczka powyższej "dżakuzowiczki") coś zaiskrzyło,wylądowali w łóżku.I mają boya,Casper sie nazywa ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Mi w grze dzieci rodzą się pół na pół. Czyli mniej-więcej po równo dziewczynki i chłopaki. Czasami w jednej rodzinie rodzą się same dziewczynki, czasami sami chłopcy. Różnie bywa. ![]() Ostatnio edytowane przez Nisinën : 27.08.2005 - 21:16 |
|
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Hm... u mnie też różnie. Bliźniąt nie miałam dawno, a ostatnio urodził mi się chłopiec, a następnym dzieckiem była dziewczynka. I naprawdę nie mam pojęcia od czego to zależy
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#238 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wychowana jestem dość staroświecko i nie mogę pozbyć się poglądu, że to mężczyzna zawsze powinien być tym "podrywającym" no i że to on powinien zająć się inicjacją. I w ten oto sposób chyba nigdy nie miałam chłopczyka, nie licząc tego od Dziwaków z Dziwnowa, ale wiecie skąd on się wziął... ![]() Ostatnio edytowane przez Harimatris : 29.08.2005 - 10:00 |
|
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
jesli ktos juz pisal to sorki.
Znam kod na blizniaki tylko taki zadziej spotykany (nie wiem czy dziala) twinzr2cute lub twinsr2cute to raczej do ts2 ns ale w ts2 tez mozecie sprobowac ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]()
Wiecie co, nie ma przpisu na płeć dziecka - komuter wybiera losowo płeć dziecka (tak jak w realu - niw wiadomo co sie urodzi) dlatego przed porodem zapisac gre i zobaczyć co sie urodzi. jak sie urodzi nie ta pleć co chcieliśmy to wychodzimy i wchodzimy ponownie. najlepiej zapisywac gre jak sa zblizenia na "matke" przyszłego dziecka.
Powtarzam NIE MA PRZEPISU a co do mojego wcześniejszego posta to tak mi sie wydawało bo często miałem chłopców ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |