Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co ci się najczęściej rodzi?
Dziewczynka 222 29.80%
Chłopiec 239 32.08%
Po równo 115 15.44%
Nie licze! 140 18.79%
Moje simki (simowie ) nie zachodzą w ciąże 29 3.89%
Głosujących: 745. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.10.2005, 11:38   #241
Metal Angel
Guest

Grin Aby mieć bliźniaki

Aby mieć bliźniaki trzeba wpisać kod twinsr2cute albo twinzr2cute. U mnie ten kod działa.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.10.2005, 11:59   #242
Milly
Guest

Domyślnie

Ja znam sposób bez kodów...Moja simka dużo jadła,i urodziły się.Ale wolałabym ich nie mieć,bo kiedy były urodziny i stawały się małymi dziećmi,mama jedno niesie,tata drugie podłażą do tego stołu,ja skasowałam wszystkie krzesła,no i stoją se tam.Nic się nie dzieje.Klikam jeszcze raz na ten tort,ale znów nic.To kazałam mojej simce położyć ją na ziemi,i znów wziąć.Tak zrobiła,znowu kliknęłam na tort,i jedno dziecko już stało się małym dzieckiem.Ale drugie nie,to pierwsze stało się juz nastolatkiem,a tamto nadal było niemowlęciem!!! :bomb:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2005, 11:59   #243
sasha fierce
Guest

Domyślnie

tak, ale trzeba miec ts2 na studiach, albo nocne zycie, przynajmniej u mnie w zwyklych simach to nie dziala.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2005, 14:46   #244
Cocco
Guest

Domyślnie

Kod chyba trzeb a wpisywać podczas porodu?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.10.2005, 14:49   #245
stotkaa
Guest

Domyślnie

Najlatwiej plec jest ustawic w InSIMenatorze I to czy chce sie jedno dziecko, czy blizniaki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.10.2005, 11:31   #246
Kadma
Guest

Domyślnie

Ja tylko kocham bliźniaki. Często się nie zdarzają, ale jak sę ma Inseminator ...
ALe zauważyłam coś dziwnego. Gdy biorę bliźniaki z Inseminatora, rodzą się zawsze chłopiec i dziewczynka. I tak miałam już w chyba 5 rodzinach. Ale mi to niezbyt przeszkadza .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.10.2005, 12:33   #247
кама
Guest

Domyślnie

Ja mialam bliźnięta od jedzenia non-stop ciasteczek i spaghetti, i to nawet Chlopca i dziewczynke
W z płcią to różnie bywa, jak robie w simsach swoja mame z tata to im zawsze sie chlopcy rodza a dla innych simow zawsze dziewczynki :S
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.10.2005, 15:55   #248
§Saphira§
Guest

Domyślnie

Zaraz po tym, jak moja simka zaszła w ciażę, to tatusia mi porwało ufo i mam chłopca i dziewczynkę-chłopiec rzecz jasna zielony z czerwonymi oczami tatusia (oczy z neta, rzecz jasna) i dziewczynka ze szmaragdowozielonymi oczami (też z neta) mamusi, z tym, że cery nie ma jak mama (prawie snieżnobiała z neta), ale po tacie. Zwłaszcza fajnie wyglada ten chłopak (teraz już nastolatek), bo te oczy jakieś takie ogromne (zajmuja prawie jedna trzecią twarzy, no dobra, mniej, ale i tak są duże) mu wyszły i taka wampirza czerwień (z sim dreams) a w tle skóra ufoludka... . Czy może się urodzic dziewczynka-ufoludek? Jestem bardzo ciekawa. A bliźniaki, ufoludki?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.10.2005, 16:58   #249
rainne
Guest

Domyślnie

no, a dlaczego by nie. może się urodzić dziecko każdej płci i podobnie z bliźniętami.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.10.2005, 19:51   #250
Królik
Guest

Wink

Cytat:
Napisał Rendal
Kod chyba trzeb a wpisywać podczas porodu?
Nie, ten kod trzeba wpisać jak tylko simce podrośnie brzuch. Ja tak zrobiłam i urodziły mi się bliźniaczki
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości)

Zasady Postowania