![]() |
#242 |
Guest
|
![]()
Ja znam sposób bez kodów...Moja simka dużo jadła,i urodziły się.Ale wolałabym ich nie mieć,bo kiedy były urodziny i stawały się małymi dziećmi,mama jedno niesie,tata drugie podłażą do tego stołu,ja skasowałam wszystkie krzesła,no i stoją se tam.Nic się nie dzieje.Klikam jeszcze raz na ten tort,ale znów nic.To kazałam mojej simce położyć ją na ziemi,i znów wziąć.Tak zrobiła,znowu kliknęłam na tort,i jedno dziecko już stało się małym dzieckiem.Ale drugie nie,to pierwsze stało się juz nastolatkiem,a tamto nadal było niemowlęciem!!! :bomb:
|
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
tak, ale trzeba miec ts2 na studiach, albo nocne zycie, przynajmniej u mnie w zwyklych simach to nie dziala.
|
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
Kod chyba trzeb a wpisywać podczas porodu?
|
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]()
Najlatwiej plec jest ustawic w InSIMenatorze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]()
Ja tylko kocham bliźniaki. Często się nie zdarzają, ale jak sę ma Inseminator
![]() ALe zauważyłam coś dziwnego. Gdy biorę bliźniaki z Inseminatora, rodzą się zawsze chłopiec i dziewczynka. I tak miałam już w chyba 5 rodzinach. Ale mi to niezbyt przeszkadza ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Guest
|
![]()
Ja mialam bliźnięta od jedzenia non-stop ciasteczek i spaghetti, i to nawet Chlopca i dziewczynke
![]() W z płcią to różnie bywa, jak robie w simsach swoja mame z tata to im zawsze sie chlopcy rodza a dla innych simow zawsze dziewczynki :S |
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
![]()
Zaraz po tym, jak moja simka zaszła w ciażę, to tatusia mi porwało ufo i mam chłopca i dziewczynkę-chłopiec rzecz jasna zielony z czerwonymi oczami tatusia (oczy z neta, rzecz jasna) i dziewczynka ze szmaragdowozielonymi oczami (też z neta) mamusi, z tym, że cery nie ma jak mama (prawie snieżnobiała z neta), ale po tacie. Zwłaszcza fajnie wyglada ten chłopak (teraz już nastolatek), bo te oczy jakieś takie ogromne (zajmuja prawie jedna trzecią twarzy, no dobra, mniej, ale i tak są duże) mu wyszły i taka wampirza czerwień (z sim dreams) a w tle skóra ufoludka... . Czy może się urodzic dziewczynka-ufoludek? Jestem bardzo ciekawa. A bliźniaki, ufoludki?
|
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]()
no, a dlaczego by nie. może się urodzić dziecko każdej płci i podobnie z bliźniętami.
|
![]() |
![]() |
#250 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |