![]() |
#301 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Reputacja: 10
|
![]()
Prawda to losowe..
mi się rodzą same bliźniaki dziewczynka+chłopczyk 2 razy mi się urodziły pod rząd ![]() w tej samej rodzinie.. ____ edit : To prawda dmickey chyba ma rację bo jak ja miałam bliźniaki to bara bara było 2x lub więceej..więc chyba o to chodzi,że jak simowie w czasie ciąży będą się ehym.(bara-bara) to będą bliźniaki ? ![]()
Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de ![]() Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru Ostatnio edytowane przez shiyo : 14.07.2008 - 09:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
Mnie urodziły bliźniaki -2 chłopcy. Nie wiem, chyba była bara bara 2 razy.
|
![]() |
![]() |
#304 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie trochę z innej beczki, bo nie mogłam znaleźć innego tematu forum, A mianowicie: dwa razy z rzędu trafiło mi się tak, że przypadkowo któreś z moich simów położyło niemowlę na ziemi i od tej pory żadne z nich kompletnie nie reaguje na dziecko (mimo moich usilnych prób), zatrudniłam nianie i to samo, jakby dziecka wogóle nie było. Proszę pomóżcie, bo już jedno dziecko opieka mi zabrała.
|
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
według mnie to jakiś błąd w grze, ale ekspertem nie jestem. nie wiem co z tym zrobić... a mi się bliźniaki urodziły kiedy ich ojciec miał brata bliźniaka xD
|
![]() |
![]() |
#306 |
Guest
|
![]()
A ja mam dosyć bliżniaków.
Mam aspiracje, ze chęć stworzenia rodziny < dla mnie jest to najłatwiej spełnić > i jak mam Czas wolny to tam jest aspiracja drugorzędna. To u wszystkich simów można zrobić, że jest większe prawdopodobieństwo na urodzenie bliźniaków. < 4 kwadracik > A mnie to bez różnicy co się rodzi. Kiedyś cały czas chłopcy. Miałam 4 dzieci z tego wszyscy to chłopcy. xDD A teraz bardziej po równo. |
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
Jeśli chcecie mieć bliźniaki potrzebne jest WB jeśli nie posiadamy to simka niebędzie miała bliźniąt ok daję instrukcję: 1:Jeśli posiadasz simkę w ciązy i masz WB i ma 6,7 lub 8 pkt. Gotowania klikasz na lodówkę i wybierasz deser---->sernik 2:Gdy simka go zje kilka razy,mogą urodzić się bliźniaki. EDIT:Maxis potwierdził że sernik to jest jedyny sposób na bliźniaki.
Ostatnio edytowane przez ~Naila~ : 14.10.2008 - 13:32 |
![]() |
![]() |
#308 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi się wydawało, że sernik to jedyny POTWIERDZONY sposób na bliźniaki, nie szarlotka : o
![]() |
#309 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
U mnie bywa różnie. Jest taki okres, w którym rodzą sie sami chłopcy, a potem na odwrót: dziewczynki.
Chociaż w Miłowie mam taki zwał dziewczynek, że teraz muszę robić wszystko, by rodzili się chłopcy :/ (jeszcze o w miarę przyzwoitej urodzie ;/) Z resztą jak Simka zajdzie w ciążę, to ja z góry planuję, co się ma urodzić (często nawet przypisuję już imię). A bliźniaków jakoś nigdy nie lubiłam- za dużo roboty przy nich. Dlatego też całe szczęście, że rodzą się okazyjnie (a jeśli nawet już się mają urodzić, to wiem o tym wcześniej i mam czas, żeby wybrać imiona, przygotować im pokój itd.) A z sernikiem jakoś jeszcze nie próbowałam, więc nie wiem. A bliźniaki można jeszcze równie dobrze zrobić boolProp`em. |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
a mi się udało dwa razy bez WB i Bianka urodziła mi bliźniaki i to chłopczyki ! ! !
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 59 (0 użytkownik(ów) i 59 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |